Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieobeznana

gdzie tanio na wakacje w cieple kraje?? pomozcie!

Polecane posty

Gość nieobeznana

witam. mam 18 lat, moj chlopak 21 i mamy coreczke ktora w wakacje nie bedzie miala jeszcze 2 latek. chcemy wyjechac na wakacje, jednak jestesmy kompletnie nie obeznani gdzie jest tanio i ciekawie. interesuje nas wycieczka 14sto dniowa (do turcji, chorwacji, tunezji, grecji do 1700zl za os. chyba ze znacie gdziesz tansze to bardzo prosze), moze byc maj/czerwiec bo wtedy sa nizsze ceny. transport tylko samolotem zeby nie meczyc dziecka w autokarze, na miejscu sniadania i obiadokolacje. i jeszcze jedno pytanie jak placi sie za takie male dziecko bo chyba nie jak za doroslego? Prosze o pomoc!!!

Gość nieobeznana
no jakos tak nas ciagnie do zwiedzania. w zeszlym roku bylismy nad naszym baltykiem. w tym roku chcielismy zabrac coreczke za granice. tylko kompletnie nie wiemy jak wyszukac dobra wycieczke...:(

Gość kup wyborcza w sobote
jest dodatek podroze z wycieczzkami. Albo wrzuc w internet,mnostwo ofert np typu last minute, Alebo przejdz sie po biurach poodrózy. Tani jest Egipt, Tunezja, Grecja. Dzieci maja znizki lub nie placa.

Gość nieobeznana
Nie znacie to nie oceniajcie. Pytalam o wycieczke a nie o to ile lat mialam jak urodzilam... popelnilam blad ale ponosze konsekwencje i dbam o dobro mojego dziecka...a wam nic do tego! dziekuje tym ktorzy pomogli:)

Gość ala zaksa
Bardzo tani wyjazd widziałam dziś na zakupach grupowych - http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,37960,wielkie-swieto-w-karkonoszach-pobyt-jednej-osoby-ze-sniadaniem-i-kolacja-w-holiday-park-lisci.html To wakacje w czeskich Karkonoszach. Super oferta ;-)

Gość kafka_czkafka
Polecam Tunezję, gdyż kierunek jest bardzo atrakcyjny i niedrogi. Byłam w zeszłym roku z biurem podróży BeeFree i za wyjazd 8 dniowy było od osoby poniżej 1,5k więc ogólnie super cena. Jeśli chodzi o dzieci to w biurach jest zazwyczaj tak, że dziecko podróżuje za darmo do 2 roku życia. Oprócz tego powinny być jakieś obniżki nawet dla starszych dzieci, ale to musisz się orientować już w biurze.

Gość gość
W tych cenach to raczej nie do Turcji chyba ze do 2*hotelu.W Turcji sa najwieksze i ekskluzywne kurorty.W tych cenach powinnas znalesc Egipt Tunezje.Mozesz znalezc tez inne kraje jesli bedziesz leciec na last minute

Gość gość
wejdz na blog mojej dziewczyny tam od niej dostaniesz informacje womanontheway.wordpress.com

Gość gość
możesz do niej napisać na pewno ci doradzi bo moja kobieta jest profesjonalistką taniego podróżowania

Gość podrozniczka88
Tanie podróżowanie nie jest wcale trudne. Wymaga jedynie umiejętności dobrego organizowania i pamiętania o kilku prostych zasadach: 1. To termin wybiera Ciebie, a nie Ty termin! Najtańsze bilety lotnicze czy autobusowe nie zawsze będą na ten termin, który nam pasuje. Musimy być elastyczni. Rozumiem, że większość ma osób ma prace, ale bilety w najlepszych cenach najlepiej upolować na kilka miesięcy przed, więc dosyć odległy termin pozwala na wybłaganie szefa czy szefowej o kilka dni urlopu. 2. Noclegi rezerwujcie na ostatnią chwilę O ile bilety lotnicze, autokarowe czy kolejowe osiągają najtańsze ceny na długo przed wyjazdem, to w przypadku cen noclegów jest odwrotnie. Ten sam hotel rezerwowany na jutro może kosztować nawet o 75%-80% mniej niż jakbyś go rezerwowała na wyjazd w przyszłym miesiącu. Rezerwowałam kiedyś hotel w Rzymie. Gdy jakiś miesiąc przed wyjazdem sprawdzałem ceny w tym hotelu to za pobyt zapłaciłabym 1300zł, a gdy rezerwowałam go dzień wcześniej zapłaciłam tylko 345zł. 3. Korzystajcie z pomocnych stron W internecie znajdziecie sporo stron o tematyce taniego podróżowania. Dla mnie niezastąpione podczas planowania podróży są: www.fly4free.pl - myślę, że każdy już o nich słyszał, bardzo dobra strona o promocjach lotniczych, hotelowych itd. www.sknerusy.pl - ostatnio odkryłam tą perełkę , znajdziemy tutaj dużo pomysłów podróży na własną rękę (wszystko szczegółowo opisane jak, gdzie i kiedy zarezerwować, aby nie zapłacić zbyt dużo). Nazwa strony mówi sama za siebie. Fajny pomysł www.mlecznepodroze.pl - podobne do fly4free, loty, noclegi itd.

Gość gość
W egzotyczny rejs polecam wybrać się z tropical-sailing.pl. Potraktowali nas indywidualnie bo mieliśmy trochę nietypowe potrzeby i dzięki temu to była naprawdę niepowtarzalna przygoda.

Gość gość
Na www.okazik.pl zamówiłem w przeciągu dwóch lat trzy wycieczki, trzy serie kosmetyków żonie, komputer z przeznaczeniem do lepszych gier, kilka biletów na imprezę i chyba pięć zabawek. Żadnego zwrotu nie zrobiłem. Rzeczywiste promocje oni robią, uczciwe, nie zawyżają cen podstawowych. Poza tym podoba mi się u nich rozkład promocji, najlepsza oferta w kategorii zawsze jest mocno widoczna. Szybko można zobaczyć, co ludzi najbardziej interesuje.

Gość troper
To zależy jaki macie budżet. Kierunków na świecie jest całe mnóstwo, podobnie jak różne są totalnie koszty tych wyjazdów. Najmodniejsza jest w tym momencie Chorwacja i Grecja, ale jak dobrze pośledzisz Travelplanet to na poziomie 3k nawet na Dominikanę można lecieć. Wprawdzie tam teraz pora deszczowa, ale warunki i tak o wiele lepsze niż u nas nad morzem.

Gość mataczel
Wszystko zależy od tego, jakie macie oczekiwania, ale generalnie niewielkim kosztem można dorwać świetne miejscówki. Takie Włochy autokarem są do zrobienia za 1000 zł z hakiem. Ciekawe kierunki to jeszcze Chorwacja - to też do zrobienia tanio autokarem. Bo już Bułgaria, Hiszpania czy Grecja to zbyt długa podróż.

Gość gość
POCZYTAJCIE ???????????ten watek jest z 2010 roku ,wiec dziewczyna ma juz 24 lata a jej corka niecale 8 lat .Zwiedzili caly swiat przez 6 lat.

Gość gość
Wedlug mnie gdzies na Zachod :D Ale gdzie ? Sama decyduj :P ja jade tam gdzie kupuje sobie dowod z clubcard com pl bo wtedy jestem pewna ze jestem ustawiona :D super opcja :P