Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetka 23

Czy mozna do konca zapomniec?

Polecane posty

Gość Brunetka 23

Czy mozna do konca zapomniec o ukochanym\ej jesli zlamali Wam serce. Czy ktos mial takie przypadki ze mimo ze Was skrzywdzonno bardzo do dzisiaj nie mozecie sobie z tym poradzic? Ile czasu trwalo "wyleczenie sie"?

Gość Girl_UK
Rozstalam sie z moim bylym poltora roku, teraz jestem z innym nawet szczesliwa. I nadel nie moge sie z tym pogodzic ze tamten mnie zdradzal a tak bardzo go kochalam . Ufalam mu bylam pewna ze mnie kocha, ale nie kochal :( Obecnemu partnerowi probuje zaufac ale mi sie nie udaje :(. Mam uraz , i nie wiem czy kiedykolwiek komus zaufam . :(

Gość Girl_UK
Czasami moj obecny partner przypomina mojego bylego i sie denerwuje. Czasami o moim bylym mysle jak bardzo mnie zranil, ale go nie kocham, wrecz przeciwnie NIENAWIDZE ! :)

Gość lucian B
Girl_UK Czy w niektórych sytuacjach teraz zachowujesz się inaczej tzn czy masz cos w rodzaju blokady do swojego obecnego faceta. Czy niektórych zachowań nie powtarzasz w obecnym związku dzięki czemu myslisz ze nie popełnisz tych samych błędów co w związku poprzednim i czy na tym czasem nie cierpi Twój obecny. Ja mam taka dziewczyne po przejsciach i czuje że trudno jej zaufać i ma cos w rodzaju takiej blokady widze ze stara się przełamac ale to chyba czasu wymaga. Dobrze pisze??

Ja zerwałam ze swoim byłym przeszło rok temu. Mimo, że bardzo mnie skrzywdził wciąż o Nim myśle - nie zależnie, że teraz mam faceta, który mnie szanuje, kocha, dba o mnie.. została jakaś tam tęsknota, lecz wiem, że to nie facet dla mnie, z czasem jest coraz lepiej. Zapominam :)