Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09098989

NERGAL i ślub kościelny z Dodą....

Polecane posty

Gość 09098989

Słowo POWAŻNIE: Kościół powinien nałożyć na tego pana ekskomunikę. I naprawdę bardzo się dziwię,że tego nie zrobił. Szczerze zachęcam, bo jest jeszcze na to czas. Ten satanista (albo inny oszołom) wypowiada takie słowa o wierze i o katolikach, które powinno się uwzględnić w jego prośbie o ślub. + Podarł Pismo Święte. Tego już komentować nie trzeba. A tak to kościół jak zwykle bierny i mamy takie kwiatki jak "Adam nie wejdzie do kościoła, ale Kościół przyjdzie do niego". SKANDAL!

Gość 09098989
To co zrobił wyklucza go ze wspólnoty Kościoła. Tylko w wierze chrześcijańskiej takie rzeczy mogą być tolerowane. :o Namawiam go, żeby podarł KORAN i zobaczył co się stanie. :)

Gość 09098989
.

oooo nie byłabym taka pewna że u nas mu się nic nie stanie. Na bank z podarcia koranu byłby mega skandal. To przecież w oczach muzułmanów gorsze niż karykatura mahometa

Gość 09098989
órwana z choinki - mylisz się i głupoty gadasz, wpisz sobie w google EKSKOMUNIKA, a potem ewentualnie mogę z Toba pogadać, jak już się doszkolisz Cartman - nie chodziło mi o skandal, a o to, że by go mówiąc wprost - ZAJEBALI :)

Gość i dobrze by bylo
jednego ciula mniej:)

Gość 09098989
istnieje w kościele katolickim furtka mianowicie jedna osoba (niewierząca) nie składa przysięgi,a jedynie zobowiązuje sie do paru rzeczy np. że będzie wychowywać dzieci w obrządku katolickim a co do Dody to jestem przekonana, że chce wziąć ślub, bo marzy żeby się pokazać w białej sukience, no ma po prostu swoje dziewczyńskie marzenia :O

Gość zona odyna
Eric, czytalam stary testament. Hard core.

ej... Ostatnio zaczęłam go czytać! Masakra, przebrnęłam przez księgi rodzaju, wyjścia i kapłańską. Zajęło mi to wieki. Teraz zaczęłam księgę liczb! Racja racja racja. Hard core!

Gość SKANDALLL
to wszystko jest robione pod publike,trzeba w koncu jakos przyciagnac do siebie dziennikarzy.zwykla szopka:/

na allegro! To są chyba takie egzemplarze które kiedyś były dodawane do wyborczej albo poprostu wydawane przez nich w zielonej okładce zielone.

o takie! http://www.allegro.pl/item893501833_koran_sury_i_cxiv_2_tomy_bgw_nowe_b_stok.html Biblie też mam z tej serii. Jedyna wada to że te książki są bardzo grube, i nie do końca fajnie zszyte więc czasem czytanie ich może być niewygodne. I teraz patrzę że to było bardzo tanio bo patrz tu poniżej 100 zł mało które wydanie jest: http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=koran

Gość ja nie rozumiem dlaczego
on chce ślubu kościelnego ? Dla szopki , medialnego rozgłosu..?

Gość ja nie rozumiem dlaczego
..tobie by wystarczyło podrzeć czek na pare złotych i byś szału dostał madralo

Gość ale tu chodzi chyba o nazwy
różnych przekładów

Czyli o takie coś że 5 pierwszych ksiąg bibli, które dodane do Biblii są przetłumaczone przez chrześcijanina, a dodane do Tory sa przetłumaczone przez Żyda? Tak myślisz?

Gość ee takich pseudo katolikow
jak oni w Polsce jest pewnie polowa i wszyscy oni urzadzaja sluby

Gość ale tu chodzi chyba o nazwy
no wiesz, z tego co pamiętam to pierwsza moja lekcja polskiego w liceum , z której zresztą dostałam lufe :) http://pl.wikipedia.org/wiki/Tora