Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozczarowana86

maminsynek ...Pomocy

Polecane posty

Witam! Moja sytuacja jest podobna lecz trochę inna tzn mój facet jest tatusiasynkiem wychowywał go on więc wiadomo o co chodzi...Jesteśmy ze sobą 7 lat on ma teraz 27 lat ja 23 wiadomo początki były piękne..zauroczona jak to pierwsza miłość ..Kiedy mój chłopak do mnie przychodził jego tatuś dzwonił GDZIE JESTEŚ-KIEDY WRÓCISZ ITP.ITD wydawało mi się to normalne bo myślałam że się o niego tak troszczy..po 3 latach chodzenia wyjechaliśmy za granicę pracować było cudownie nikt nam się nie wtrącał w życie -żyć nie umierać...lecz przyszedł kryzys i musielismy zjechać I WTEDY SIĘ ZACZEŁO!!!!!!!! :( WEEKENDY SPEDZAM SAMA PONIEWAZ -on woli siedzieć ze swoją rodzinką, jak już u jego tatusia jestem to on komentuje wszystko -wie najlepiej !! a że rodzinka ma firmy budowlane to jest tylko ten temat -a ja siedzę i tak jakby mnie nie było , jak coś mówię to tak jakby nie słyszeli paranoja!! Jedynie co im wychodzi to wysmiewanie się ze mnie !! Mój chłopak uwarza że to ja mam problem -że jestem uprzedzona do jego rodziny-nigdy tak nie było ...ale ja chcę oddychać!!! mielismy zamieszkać u jego taty lecz nie ma mowy jeśli ja nie mam nic do decydowania. Nawet jak mu powiezyłam swoje sekrety okazało się że większość z nich jego tatus wiedział..Każdy mój krok co bym nie zrobiła...Zawsze jestem na ostatnim miejscu u niego!!! Nie mamy ślubu ale szczerze sie teraz cieszę bo widzę że nic z tego nie będzie - wczoraj miał do mnie przyjść umówiliśmy się 1. sms kocham cie 2 sms tata przyjechał niestety do ciebie nie przyjdę :( Miałam załatwić sprawy w urzędzie to na drugi dzień dzwonię do niego żeby sie zapytać gdzie jest - a on na to że na zakupach z ojcem -odziwo wstał wczesnie -jak ja go budziłam wczesnie to miał pretensje że nie dam mu spać...mogłabym pisać i pisać -na temat ojca nie moge nic mówić bo jest obraza-a jak rozmawiamy przez tel i powiem mu jaki jest rozłancza się :( Jest mi tylko przykro bo po tylu latach bycia ze sobą myślałam że jestem dla niego najwazniejsza lecz myliłam się jedna kłutnia jest dla niego powodem że bez wątpienia by mnie zostawił i wybrałby tate :( Dziewczyny życzę Wam żebyście się tak nie dały wkręcić jak Ja!! Js muszę ten chory związek zakończyć ..tylko zbieram się do tego i jakoś nie mogę ! :( pzdr Ps..musiłam to z siebie wyrzucić!!! Jeśli są błędy to przepraszam nie myślę nad bykami ort...

Gość u mnie podobnie
Ale mój się boi ojca. Boi sie że ojciec go wyrzuci z domu jak sie mu postawi dlatego go słucha i robi co powiem Nie spedza z Nim czasu ale wszystko co tatus powie to świete to że ma jechać gdzieś, że ma napalić w piecu, że ma samochód umyć. Ja nie moge do Niego przyjechać na kilka dni bo jego ojciec sie boi że sasiedzi beda gadać że przed ślubem ja juz kończe ten chory związek

Dziś ze mną zerwał- mieliśmy się spotkać wieczorem u mnie-fakt przyjechał ale z wiadomością przyjechała jeszcze moja siostra no i tata możesz do mnie jechać..nie miałam ochoty więc stwierdził że stawiam go w stresującej sytuacji że ma tego dość!!! ZERWAŁ Ze mną !! oczywiscie winę zgonił na mnie-rodzinka dla niego jest ważniejsza-płaczę i nie mogę się uspokoić ponad 7 lat zwiazku na marne a ja go kocham:(

Gość fdsfdsfd
mam tak samo ze swoją kobietą.

Gość u mnie podobnie
olej go. niech zobaczy że sobie radzisz bez niego ja swojego olałam tez dziś i niech spada skoro wybiera rodzine , niech sobie zyje z matka i z ojcem

Gość szczerze powie m
za późno reagujesz przecież widziałaś już to wcześnie, prawda? powiedz czy dopiero po 7 latach zaczęło ci to przeszkadzać nie piszę tego żeby ci jakoś dołożyć, po prostu trochę za późno na takie reakcje

nie widziałam tego - bo wcześniej to był związek małolatów że tak mogę to ująć ...później wyjechaliśmy za granicę na poand 3 lata było idealnie -o kłutni!!!! jak wróciliśmy zaczeło się tak dziać!! nie znałam go od tej strony dlatego jestem rozczarowana-bo tyle lat do ....