Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenaa.

AVON - wasze opinie.....

Polecane posty

Gość Lenaa.

witam :) chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was stosuje kosmetyki avon co o nich sadzicie :) a jesli lubicie to co najbardziej wam odpowiada ??? :)

Gość Nieszczęśliwa77
Jest kilka kosmetyków godnych polecenia, a znajdą się i takie co są nic nie warte.

Gość Lenaa.
a co polecasz? ja np bardzo nie lubie serii color trend, podkładów, szamponow i szminek

Gość tak mi sie zdaje
ja kiedys kupowlam i to dosyc duzo. tez nie lubie Color trend ,ale wiesz to taka tania seria dla nastolatkow.... lubie ich zele pod pysznic a co naparwde poelcam i kupuje juz od lat do serum do zniszcoznych koncowek- jest super!!

Gość Lenaa.
serum tez od dawna uzywam :P

Gość Lenaa.
teraz w nowym katalogu 3/2010 jest taki ,,złocisty puder w pędzlu'' za 29.90 i tak sie zastanawiam czy skusic sie czy nie.... pudru z avonu nigdy nie mialam natomiast podkłady tak i były fatalne. jak myslicie kupic ten puder? :P

ja wlasnie nie lubie blyszczykow i szamponow z avonu... mam tluste wlosy po nich... lubie za to balsamy, zele do kapieli, pudry, podklady, tusze... i to chyba na tyle :D ogolnie wszystko oprocz szamponow i odzywek do wlosow i blyszczykow :D

Gość lembi
Ja używałam wielu kosmetyków tej firmy i przeważnie byłam zadowolona z zakupu. Co o serii color trend, to używam i bardzo mi pasuje podwójny cień do powiek. A nie jestem nastolatką i w wyborze kosmetyków jestem raczej wybredna.

+serum na zniszczone końcówki +błyszczyk powiększający usta (tylko ten, wszystkie inne sa blee) +tusz do rzęs super shock i supercurlacious +złociście połyskujące cienie do powiek, mam kolor : silver i black sa swietne +balsamy do ciała seria naturals, SSS +krem pod oczy ,,źródło energii'' solutions +kremy i maseczki solutions wersja na zime +perfumki :treselle, bond girl, u by ungaro +seria clearskin i z plusow to chyba tyle, teraz minusy : -odzywki do paznokci -seria color trend - totalne badziewie! -rozświetlający korektor w pędzelku -szampony -tusz stylizujący końcówki rzęs -wszystkie szminki -podkłady chyba tyle :P

Gość ja polecam z tej firmy
zapachy długo utrzymują się i maają przystępne ceny co do składu kosmetyków i zawartosci w nch substamcji czynnych np w kremach też jest ok oczywiście nie we wszystkich ale w większosci

Gość Lenaa.
wznawiam temat :P

Gość ja ciagle cos kupuje
przyciagaja mnie tymi ladnymi kolorowymi katalogami :P mam bardzo duzo ich kosmetykow w domu i szczerze to z wiekszosci niestety nie jestem zadowolona :/ i wlasciwie to nie wiem czemu wciaz cos zamawiam :/ moze wlasnie przez te katalogi ze tak kusza.. i ze nie chce mi sie po sklepach latac ;p zdarzyly sie bardzo fajne produkty w avonie ale jednak wiekszosc jest na nie :(

Gość luśśka
ja ostatnio duzo zamowilam razem z kolezanka i wymienie co i jak to oceniam : -tusz do rzes super shock, jest dobry ale zapomnialam go zakrecic bo musialam szybko wyjsc po 3 godz tusz byl calkiem zaschniety :/:/ -krem na cellulit solutions, straszny zapach po ktorym az mdli fee -ujedrniajacy balsam z masazerem, balsam ladnie pachnie i dobrze sie wchlania ale ten masazer to jakas pomylka w ogole nie mozna nazwac tego masazerem :/ -szampon do wlosow advance techniques , po umyciu wlosy byly tluste i musialam byc jeszcze raz ale innym szamponem juz -krem ochronny na dzien na zieme seri solutions, jedyne zalety to ladny zapach i opakowanie, w ogole nie nawilza a wrecz tylko wysusza a to tego zostaja takie biale mazie :/ -balsam do ciala naturals, jemu nie mam nic do zarzucenia jest swietny :) -krem zmiekczajacy stopy, fatalna jakosc, bardzo lepiacy, dlugo sie wchlania a przy tym wszystko sie klei do stop;/ nie pamietam co jeszcze ale cos na pewno ;/ ogolnie lipa ;/ choc czasem cos fajnego sie znajdzie ale tylko CZASEM :/

Gość Weronika- weronka
mgiełka do ciała jest fajna oraz takie same żele pod prysznic natomiast kremy i balsamy z takiej serii już nie

Gość małaa mii
mi odpowiadaja tusze do rzęs z tymi gumowymi szczoteczkami, cienie do powiek te sypkie po 1g, balsamy do ciala sss i naturals wszystko inne z avonu jest do dupy

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) sama możesz wybrać co chcesz dostać na start ;) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.