Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze by tak

wspolny wyjazd z facetem - pizama??

Polecane posty

Gość a moze by tak

witam, mam dosc glupie pytanie (ale ze kafe pelna takich to czemu nie dodac i mojego?). otoz wybieram sie z chlopakiem na wspolny wyjazd. bedzie to nasze pierwsze przebywanie razem daleko od wszystkiego. zastanawiam sie co powinnam zalozyc na noc? w domu sypiam w pizamie przypominajacej dres - dlugie bawelniane spodnie i ciepla bluzka z dlugimi rekawami ale nie moge tego stroju wziac na ten wyjazd (jest dosc workowaty wiec niekoniecznie musi mnie widziec w ubraniu ktore zdeycodowanie odpycha). dlatego pytanie do was - jaki stroj na noc? nie chce spac w bieliznie, w dresie moze byc dziwnie (gdyby to nie byl pierwszy wyjazd pewnie bym wziela cos normalnego) wiec co zostaje? bluzka z krotkim rekawkiem i krotkie spodenki? nie chce zeby moj stroj krzyczal 'przelec mnie' ale ma dawac dyskretne znaki, ze nie jestem jego siostra i pokazac ze nie jestem aseksualna. macie jakies pomysly?

Gość a niech to kurka a a a
w natloku tematow ten moze zginac, a szkoda by bylo

Gość mi mala
najlepiej jak najszybciej sie z nim przespij, ja tak zrobilam :)

Gość niezly zestaw
Bialy, sportowy top na cienkich ramiaczkach, taki dopasowany do ciala i legginsy (dlugosc dowolna). Zestaw podkresli figure , ale nie bedzie wyzywajacy .

Gość nie musisz byc sexyy
eee... ja byłam z facetem na 12dniowych wakacjach latem i spałam w piżamie: szorty + T-shirt. Tobie proponowalabym piżame: rybaczki + góra 3/4, bo zima jest - kup sobie jakiś fajny zestaw w H&M, tam mają bardzo fajne propozycje, koszule nocne z bawełny itd. a dres to też jest fajna sprawa! ładnie podkreśla kształt pupy i na górze zawsze możesz ciut rozpiąć zameczek.. ;)

Gość a moze by tak
dzieki za propozycje. jestem obiektywna (wrecz krytyczna wzgledem siebie) dlatego niestety stroj zaproponowany przez 'niezly zestaw' odpada - on twierdzi ze podoba mu sie moja figura ale ja bym sie zle czula gdyby to wszystko bylo obcisle i niemal musialabym latac co chwile do lustra sprawdzic jak to wyglada ;)

Gość a moze by tak
chcialabym cos co jest fajne, niezbyt wymuszone ale z drugiej strony nie bedzie to podarty dres ;) chce sie cuc komfortowa i podobac jemu. mysle ze wlasnie jakis zestaw spodenki + bluzka bylby w porzadku - nie chce zamarzac w nocy wiec spodenki musialyby byc ciut dluzsze niz takie co to latem zakladam i jakas bluzeczka ale no niestety nie moze byc zbyt przylegajaca bo bym sie zle w niej czula.

Gość może z tej strony coś dla cieb
http://www.intymna.pl/c41,846,0,0,0,czar-nocy_pizamy mi się podoba estelle 3620 ursule

http://www.intymna.pl/c41,846,0,0,0,czar-nocy_pizamy nie wiem dlaczego link źle wchodzi, musisz skopiować i zlikwidować spację

Gość tak czy nie tylko odp
ja na pierwszy wyjazd wzielam jakas koszulke nocna satynowa cos w tym stylu,a on jak mnie zobaczyl to spytal czy zwariowalam,bo jest zimno i chyba nie mam zamiaru spac w czyms takim i kazal mi zalozyc swoja pizame,wielgachna,powyciagana i ogolnie okropna twierdzac ze jak ktos jest seksi to niepotrzebne mu jakies koszulki satynowe co nic nie zakrywaja

Gość bababababababa
A gdzie będziecie spać, skoro mówisz, że zamarzniesz? Może seksowna koszulka nocna z koronkowym wykończeniem dekoltu? taka luźna, ja takie noszę, mimo iż moja figura pozostawia wiele do zyczenia, a wyglądam nieźle :)

Gość bababababababa
tak czy nie tylko odp - ale masz fajnego faceta :)

nie przesadzalabym ze taki fajny... w sumie troche tym mnie zaskoczyl

Gość bababababababa
No co Ty, jest słodki i troskliwy, jakiś napalony samiec by Ci kazał marznąć dla swojej przyjemności, a on się troszczy, żeby Ci było ciepło...

w tej sytuacji tak rozczulilo mnie to,ale ma tez wiele wad ale o tym gdzie indziej:) w ogole w domu ma taka jedna pizame specjalnie dla mnie,ale jej nie lubie,bo kojarzy mi sie z moim ojcem,jakas powypychana na kolanach,zaduza.nie wiem,moja siostra z swoim mezem tez w takiej spi i nie widza problemu.mi sie to nie podoba,ale jak jestem u niego to to zakladam bo pozniej tydzien robi mi wyrzuty jak mam katar ze to wszystko przez spanie z tylkiem na wierzchu.

Gość bababababababa
E tam, mój się włóczy po domu w opadających, białych gaciach :) Seksowne to nie jest, ale najważniejsza jest czułość i troska :)

no ten moj tez uwaza ze ma byc wygodnie i ze skoro chce z nim byc na powaznie to mam sie przyzwyczaic ze on w garniturze po domu nie bedzie chodzic.

Gość eksy
mojemu sie najbardziej podobaja sportowe wersje pizam - ja lubie takie koszulki sportowe, na krotki rekawek bawelniane, luzne ale jednoczesnie podkresla mi talie lekko opiete na biuscie koncza sie jakies 10cm nad kolanem i majteczki - sa bardzo wygodne, troche seksowne i nie marzne

kup sobie fajny pizame ,sle nie taka jak nosza panie w clubie go-go,. tylko taka dziewczeca wdzieczna pizamke, bys ladnei i czysto w niej wygladala, najlepiej rozowa...moze taka,nie wiem ile masz lat ,ale cos znajdziesz... http://www.quelle.pl/pl/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT0xOCYmZmhfc3RhcnRfaW5kZXg9MzYmZmhfc2Vjb25kaWQ9cGxfMjgxMzg2JmZoX2xpc3Rlcl9wb3M9NDgmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3BsJTJmcGxfUEwlMmYlMjRzJTNkcGl6YW1hJmZoX3JlZnZpZXc9c2VhcmNo//m-281386/index.html

Gość a moze by tak
bedziemy spac w mieszkaniu w bloku ale ja w nocy jestem zmarzluchem i lubie ciepelko :)

Gość eksy
Gość a moze by tak
dzieki za linki. mam niecale 23 ale mam raczej dziecieca urode w zwiazku z tym nie widze sie w zadnych 3 tasiemkowych pizamkach rodem z czerwonej dzielnicy (nawet nie pasuje to do mojego charakteru) tylko wlasnie raczej tego typu dziewczecego. cos ciut uwodzicielskie ale tez wygodne bo mimo wszystko w nocy lubie spac a nie nie moc zasnac bo tu mnie uwiera, tam mnie uwiera ;)

Gość Tez lubie pizamki
A bedziecie spali w jednym pokoju?

A może zwyczajnie coś w czym czułabyś się komfortowo i byłoby Tobie ciepło? Bez urazy, ale gdy dziewczyna zimą lekko się ubiera do pościli (a nie ma dojść do zbliżenia) to pierwszą myślą faceta jest zarzut, że nie grzeszy inteligencją i jest niepraktyczna... Doskonale rozumiem, że chcesz wyglądać atrakcyjnie i kobieco, lecz niech to pragnienia nie przyćmi Tobie zdrowego rozsądku.

Gość ***Narzeczona ***
Ehh ale udzielacie dziewcyznie porad ona wyjezdza z chlopakiem a nie kolezanka i chyba nie jest dziekciem albo zadna stara prukwa. Uwazam ze powinnas kupic jakas kobieca koszule nocna oczywiscie nie wygladajaca jak stroj na plaze .... mozna znalezc cos fajnego ...... do kolan na grubych ramiaczkach a skoro jedziesz z facetem to nie mart sie nie zmarziesz w nocy.

Gość wieczorowa sukienkaaa
ładne te sukienki narzeczona:) ta czarna to jak na romantyczny wieczór do teatru;) ładna:) Taką z falbankamikiedyś dostałam od swojegochłopaka w szkole średniej, tylko była brązowa w białe listki:) z falbankami:) na ramiączkach:D

Gość a moze by tak
narzeczona te sukienki bardzo ladne ale wlasnie - to sukienki. tzn ta druga ani troche nie kojarzy mi sie ze spaniem. ktos pytal czy bedziemy spac razem - przed wyjazdem zartowalam ze bede spac w drugim pokoju ale pewnie bedziemy razem.