Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdeedcba

jak oczarowac kobiete?

Polecane posty

Gość abcdeedcba

zakochalem sie w kobiecie, ktora jest z innym, ale odnosze wrazenie, ze nie jest z nim do konca szczesliwa, co zrobic aby ja oczarowac?

Najpierw to zdobądź pewność że nie jest z nim szczęśliwa bo może to być tylko twe "pobożne życzenie". Poza tym nawet jeśli nie jest szczęśliwa to nie znaczy że nie zostanie z nim i wnet poleci do ciebie. Nie jesteś więc nawet na początku drogi - brak rozpoznania. A kobietę najłatwiej oczarować będąc sobą, pozwalając jej zarówno zakosztować Twych zalet jak i oswoić się z wadami. Owszem można biegać nastroszony jak indor wokół indyczki ale jeśli to ma być na poważnie to warto grac od początku w otwarte karty, bo ściema ma krótkie płetwy. Tyle ci mogę przekazać, reszta wychodzi w praniu wraz z rozwojem sytuacji. To wszystko to tylko moje spojrzenie i zasady wyznawane więc mam nadzieję że pojawią się tu inne porady :)

kobieta kocha prezenty, kupisz ja jak chcesz...ale wiedz ze jak ja kupisz to do konca zycia bedzie cie to kosztowalo, zapros ja na spotkanie, i udaj ze kupiles perfum sobei ale sie pomyliles i kupiles damski i czy moze ona go chce... ale nie perfum za 50 zloty tylko taki co jje by sie podobal za jakies 300zloty,milosc kosztuje.. kobieta tez

Gość kwiatuszek8
staraj się o nią. Mów jej komplementy.. rozmawiaj z nią, niech ujży w tobie przyjaciela może zacznie dochodzić jakiś wniosków...

Gość kwiatuszek8
staraj sie o nia.. powiedz jej czasem coś milego.. albo rozmawiaj z nia jak przyjaciel...może powie ci czy jest szcześliwa z tamtym i bdziesz wiedzieć czy warto działać

Gość Następnyy
Co się z Wami facetami dzieje?Czemu interesujecie się zajętymi kobietami?Nie ma wolnych?