Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaq

dwumiesięczne dziecko płacze pomocy

Polecane posty

Gość daaq

pół nocy przez nią nie spaliśmy, a dzisiaj jest nie lepiej. ciągle płacze, je bardzo mało, śpi krótko, co zaśnie to za moment się budzi:O nie ma gorączki jak jej pomóc? może boleć ją gardło bez gorączki skoro nie chce jeść? podać nurofen?? poradźcie:(

Gość karmisz piersią
czy butelką?

Gość mamciamamcia
a moze to kolka? Moja miała ją od 2 tyg ale wiem ze to bardzo wczesnie i czesto zdarza sie ze od 2 mies dzieci mają. Poczytaj tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3179237 moze cos pomoze. Spróbujcie nosic dziecko na "tygryska" jak pomoze to znaczy kolka...

Gość karmisz piersią
czy butelką? Może dziecko płacze z głodu? Może nie dojada! Co ile ma drzemki? byc może przegapiasz "okienko snu" i płacze ze zmęczenia

Gość daaq
karmię butelką. schemat mamy już wypracowany, karmienie co 3 godziny. mleko to samo co zawsze. ale teraz mała zjada bardzo mało. kolkę raczej bym wykluczyła, bo nie pręży się, nie czerwienieje na buzi, po prostu płacze. dodam, że pcha sobie rączki do buzi więc myślę że może to coś z gardłem. ale nie ma gorączki dlatego nie wiem czy mogę zastosować lek.

Gość a może ma jakiś stan zapalny
jamy ustnej i ją boli, patrzyłaś?

Gość daaq
śpi bardzo krótko pośpi 10 minut i się wybudza:(na rękach śpi a jak ją odłożyć to płacze. od dzisiejszej nocy tak ma:(

Gość daaq
patrzyłam do buzi ale nie widać tam nic niepokojącego:O

Gość karmisz piersią
a może chodzi tu właśnie o to "okienko snu" możliwe że przegapiasz moment kiedy zaczyna robić się śpiąca i dlatego później płacze bo jej ciężko zasnąć

Gość idz od lekarza bo moze
ma zaczerwnienione gardlo i boli podczas jedzenia - stad malo je . albo ida zeby - zdarza sie ze juz 2 miesiecznym juz zaczynaja wychodzic - dziasla nie musza byc przy tym ani spuchniete ani czerwone - kup zel bobodent i posmaruj dziasla

Gość zajzyj do buzi
obejzyj dokladnie buzie policzki i jezyk. moze ma afty jak wklada raczki do buzi. lub zeby. moj mial 3 miesiace jak mu wyszly jedynki gorne...

Gość zajzyj do buzi
ale najlepiej skonsultuj sie z lekarzem.

Gość wredny bachor
:O :O :O takie male gowna nigdy nie rozumieja, ze nie sa pepkiem swiata. oleja ja to sie w koncu zamknie :O

Gość może mieć zapalenia ucha

Gość też mi nowina
phi , też mi nowina że 2 miesięczne dziecko placze ... jak twoje dziecko jest takie wrażliwe to współczuje ząbkowania .