DobryDuszek** 0 Napisano Styczeń 29, 2010 ...mam do Was pytanie odnośnie testu...otóż... zrobiłam test... wyszła mi jedna kreska... a poniżej druga taka cieniusieńka... i ledwo co widoczna...nie mam pojęcia jak mam zinterpretować ten wynik...okres miałam dostać 22.12.2009... w poniedziałek 1.02.2010 mam do ginekologa....poradźcie coś...bo zwariuje...wiem że na forum nie mam wróżek..ale może któraś z Was miała podobną sytuacje i jej się już wyjaśniła.... z góry dziękuje za odpowiedzi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 29, 2010 jeżeli jest różowa, to raczej ciąża jeśli pojawiła się do 3 czy 5minut jeśli biała to cień, który zazwyczaj jest na każdym teście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 29, 2010 radzę powtórzyć test jutro z porannego moczu, jeśli ciemnieje to gratuluję :) a na tak wczesnym etapie lekarz nie wykryje ciąży(może ja podejrzewać po zsinieniu) i może Cię odesłać na badanie krwi, więc mozesz zrobić to wcześniej i będziecie mieli 100% pewności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach