Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kika00

idiotka

Polecane posty

Gość Kika00

Mozecie myslec ze głupia jestem i wogóle,ze to zaden problem,a jednak to jest ciezar...mam 16 lat a zachowuje sie dosłownie jak rozpieszczony bachoooorr!!jestem tak dziecinna ze az sama sie sobie dziwie...przez moje dziecinne zacvhowanie, kazdy uywaza mnie za idiotke, za wariatke albo nienormalna...kazdy chłopak który mnie lepiej pozna to sie odsówa z powodu mojego zachowania - dziecvinnego zachowania...i teraz pytanie czy da sie jeszcze cos zmienic?znacie jskies sposoby na wyjscie z tej sytuacji?tylko prosze nie piszcie zebym sie tym nie przejmowała bo to mi nic nie pomaga... Z góry dzięki...

Podaj przykład takiego zachowania, bo nie wiem, co masz na myśli, pisząc "dziecinne". Bawisz się lalkami? ;)

Gość Kika00
Ojjj.. nie wiesz jakie to jest dziecinne zachowanie? typu ze nie potrafie sie zachowac odpowiednio do sytuacji,bo nawet kiedy była minuta ciszy bo zmarł nam kolega ze szkoły to wybuchłam smiechem bo mnie ta cisz arozbawiła...cały czas chodze i wygłupiam sie,nie umiem zachowac sie powaznie, i dlatego kazdy uwaza mnie za idotke...

to był niekontrolowany śmiech czy na prawdę Cię to rozbawiło?? jeśli to drugie, to może idz do psychiatry jak Cię takie rzeczy bawią.

Gość Ewaldi
wyrośniesz z tych głupotek , być może kiedyś uznasz, że to jednak były fajne lata i bezstroskie :)

Gość Kika00
Nie rozbawiło mnie to ze kolega zmarł tylko ta cisza...starałam sie go skontrolowac ale poprostu nie mogłam,no nie potrafiłam go zatrzymac...

Gość Kika00
noo ale skad mam wiedziec czy wydorosleje...mam 16 lat i mi nie przechodzi,boje sie ze juz sie nie zmienei..i własnie sie pytam was o rade...czy znacie jakies sposoby na bycie powaznym?

Gość Ewaldi
dobra, nie kombinuj tylko pomyśl o szkole aktorskiej :) gdy zaczną grać na pogrzebie 'żal pudelka żal' to zawsze możesz robić za puzon w orkiestrze :)

Gość Kika00
haha dzieki:/ nie masz juz co robic tylko krytykowac ludzi...nie zycze ci tego co ja mam:/ yooo:/