Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiślaczka_1906

Błagam dziewczyny pomóżcie mi!!!

Polecane posty

Gość Wiślaczka_1906

Dziewczyny mam problem! mój chłopak, z którym jest mi jak w niebie , stwierdził ,że na mnie nie zasługuje ,że ja powinnam znalezc sobie kogoś kto da mi wszystko czego tylko zapragne. Mój chłopak stracił rodziców i ma bardzo niską samoocene , chociaz tak naprawde jest wspaniałym mężczyzna. Jestem pewna ,że mnie kocha i chce ze mną być , wiec nie ma tutaj takiej opcji ,że poprostu chce sie mnie pozbyć i wymyśla takie głupoty. Błagam pomózcie mi , jak mam mu wytłumaczyc ,że nie jest gorszy , bo juz nie mam pomysłów. Nie moge sie poddać , bo za bardzo go kocham.

Myśle, że jeśli uważasz ze chłopak bardzo Cię kocha i że to nie są tylko wymówki topowinnaś spędzać z nim jak najwiecej czasu i sprawiać aby myslał że potrafi zrobić wiele rzeczy które Ci imponują. Rozumiem zę pewnie spędzasz z nim każdą wolną chwile, ale skoro bedzie tak nadal mówił to powiedz mu że dla Ciebie liczy się tylko on, że nie znasz nikogo wspanialszego (bo wydaje mi sie że tak uważasz) spróbuj sprawić aby chłopak poczuł że jest CI niezbędny i że bardzo go potrzebujesz. Pozdrawiam ;*

Gość chopy
Komisja Chopska ds. Gierkowych jest po dwunastominutowej naradzie. Głos zabierze wiceprzewodniczący komisji, magyster Ryszard Gorzałecki ps. "Gierek wiecznie żywy": POMOŻEMY!!!

Gość hmmm to czasem bywa
pretekst do zerwania. Moze go za bardzo osaczylas swoim uczuciem?