Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she_ona

prosze o pomoc wazne!!!! odp z sensem

Polecane posty

siemka!! okres mialam 9 stycznia krwawienie trwa 6 dni kochalam sie w nocy z 15 na 16 czy jest mozliwosc zajscia w iaze?? on nie skonczyl we mnie on wogole nie skonczyl..... jakos dziwnie sie czujee;/

Gość sialalalalaaa
tak, ja myślę , że to bliźniaki. dziecko poczytaj trochę, dowiedz się a przede wszystkim podrośnij a potem bierz się za SEKS. gdybyś posiadała jakąkolwiek wiedzę na ten temat, to wiedziałabyś, że dzień po miesiączce jest stosunkowo dniem nie płodnym !

sialalalalaaa no wiesz czytalam ze dzien po mniesiaczce niektore zaszly w ciaze i maja male babole..... jak to nazwaly... wiec nie wiem co myslec....

Gość sialalalalaaa
nie słyszałam o takim przypadku . przynajmniej zdarza się to BARDZO rzadko. a ile masz lat ?

Gość sialalalalaaa
nie jesteś w ciąży.

Gość marcelinka mała
kolejna pierdolona kretynka do tego szmaciora jakich mało!!! wypierdalaj gówniaro do ksiazek!!!!

Gość karmazynowy przypływ latem
Może i zaszły w ciążę, ale na pewno kochały się z finiszem w środku! Tzn, że sperma, znalazła się w cipce!! A nie jak u Ciebie :-o

Gość melaniiiiiiiiaa
Jakby pytanie było z sensem to i takie odpowiedzi by były :-o

Gość jeśli nie wiesz kiedy
jajeczkujesz - wszystko jest możliwe !

Malo prawdopodobne ze jestes ale pewność moze ci dac tylko test z krwi lub ginekolog.po co tu pytasz skoro wiesz ze zdarzają sie malo typowe sytuacje ktore nie sa aż tak zadkie...

Gość nystatyline
Kurde, jak mnie to denerwuje... To logiczne, że nie jesteś, takie przypadki o których mówisz są z takiego powodu, że tym dziewczynom dni miesiączek się w głowach pomieszały... I myslą, że się kochały dwa dni po miesiączce, a wyjdzie 8 dni po i są w ciąży... i Gadają głupoty... Ja tam się kochałam stos. przerywanym w DNI PŁODNE i nigdy nie zaszłam w ciążę. Z wytryskiem owszem ;). Poza tym jak można nie wiedzieć czy skończył czy nie?? Żałosne...

Gość Weronika30082008
a zabezpieczacie sie jakos??tabletki lub cos w tym stylu??

Gość Weronika30082008
bo jesli sie zabezpieczacie to raczej malo prawdopodobne a jesli nie to ciaza jest mozliwa...z piz** nie ma zartow hehe a jakas kropla spermy moze nawet poleciec w trakcie stosunku. wogole jest za wczesnie zebys miala jakies objawy wiec wszystko co poczujesz to urojenia.jestes jeszcze mloda wiec uwazaj takie rzeczy.... a wy dziewczyny nie obrazajcie mniej doswiadczonych kolezanek bo one nie wchodza tu by je kur*iac tylko by dostac porade