Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziaaaaaa

walentynki

Polecane posty

Gość kiziaaaaaa

co kupujecie swoim chlopakom na walentynki??

Gość kiziaaaaaa
ja mojemu kupię sztuczną waginę :)

Gość kiziaaaaaa
nie podzywac sie

niestety nie wiem :-O i wątpię czy coś wymyśle :-O co roku to samo :-O

Gość okulary moje
hmmm..;)

Gość kiziaaaaaa
tez nie mam pojecia a co kupiliscie rok temu lub dwa lata ?

Gość okulary moje
pamietam co kupiłam 10 lat temu:):D albo i więcej;)

Gość Wiecznie zdziwiony
Znowu kurwa się zaczyna chujoza z walę tynkami :o Różowe serduszka, buzi,kwiatuszki...a resztę roku w mordęi "ty kurwo" :classic_cool:

Gość muj śtaryy
walentynki są fajne;)

Święto amerykańskie. Dla mnie to normalny dzień przecież nie kocham go tylko w walentynki? Tylko przez cały czas. Chodzą po ulicach i tylko "ogłaszają" jacy to są oni zakochani.

Nie lubię walentynek, kojarzą mi się z kiczem, różem i mnóstwem słodkich serduszek. Dzień raczej dla nastolatków. Takie "walentynki" z moim chłopakiem mamy dość często więc 14 luty niewiele zmienia ;)

Kurczę też nie za bardzo lubię walentynki :o ale z moim chłopakiem obchodzimy je co roku. w tamtym roku zamówiłam mu koszulkę z napisem. dostał już obrączkę , poduszkę z moim zdjęciem, bokserki... w tym roku nie mam pomysłu.

Gość
Święto amerykańskie. Dla mnie to normalny dzień przecież nie kocham go tylko w walentynki? Tylko przez cały czas. Chodzą po ulicach i tylko "ogłaszają" jacy to są oni zakochani. Czizas, jak mnie takie gadanie irytuje. Matke tez kochasz caly rok, i co, nie obchodzisz Dnia Mamy? to, ze urodzil sie Dżizas tez jest istotne przez cały czas, czyli Boze Narodzenie tez jest bezsensu? :o:o

dla mnie jest to zwykle konsumpcyjne swieto nie majace nic wspolnego z promowaniem jakichkolwiek wartosci i tradycji :O nie rozumiem tylko czemu walentynki tak szybko przyjely sie w polsce, a np halloween nie. przeciez te swieta sa z jednej polki 🖐️ z tego powodu uwazam, ze jestescie zwyklymi hipokrytami. gdy zalozylam temat o halloween wszyscy mnie zjechali, teraz jedziecie na osoby, ktore sa przeciwne walentynkom. po protu zal :O:D

no wlasnie, serduszka, kwiatki, misie. mozna zwiymiotowac od tej slodkosci bleee kicz kicz i tandeta :O

Gość
ciotella, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora:o wszystko jest dla ludzi, boze narodzenie tez przerodzilo sie w swieto kiczu i tandety:o wszysto zalezy od tego, jak kto do tego podchodzi, jesli kupujesz czerwone serduszka i rozowe lizaczki 14.I, twoja sprawa, ale wcale nie trzeba tego przeciez robic:o ale spoko, gdyby wprowadzono kolejne ''polskie'' swieto, na pewno byloby zwoazane z kombatantami, wiencami, ukrzyzowanym chrystusem i ogolna zaloba narodowa🖐️