Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

czy ja przesadzam?

Polecane posty

owszem widujemy sie codziennie z moim X ... praktycznie on poniedzxialku do piatku pracuje do 17 i o 19 jest u mnie tak do 21 czasem krócej... i ja nigdy nie moge sie nim nacieszyc i jak juz mowi ze jedzie to prosze go zeby chociaz jeszcze 5 minutek ze mna posiedzial a ten ze przesadzam ze mu zawsze fochy strzelam ze jedzie a czy ja o tak duzo prosze tylko te 5 min :(

Gość nananananananananaaa
przesadzasz

Gość roti8
też tak czasem robie.. mówie jeszcze troche, jeszcze troche albo jeszcze 15minutek a potem jest dłużej o pól godziny;-)) Wwdług mniee to jest normalne..chyba że koleś sie spieszy to wiadomo że nie ma co go zatrzymywać.

Gość oj jak mi przykro
poprzyjezdza jeszcze miesiac, dwa, a potem mu sie znudzi to ze jestes jak bluszcz i nie masz swojego zycia. on tez bedzie chcial pobyc troche we wlasnym domu, odpoczac, poczytac cos albo sie zajac jakimis innymi meskimi sprawami, a Ty przestaniesz byc ciekawa i przegrasz z innymi czynnosciami dnia codziennego. daj mu zyc kobieto, chociaz raz na jakis czas niech sobie po pracy wroci do domu i nie marudz mu nad glowa ze jescze 5 minut. znajdz sobie zajecie i przestac zyc od spotkania do spotkania, bo to puste i szybko sie skonczy

Gość roti8
ty masz dobrze bo widzisz sie ze swoim codziennie a ja raz albo dwa dni w tygodniu..

no tak ale ja chce tylko 5 min:( a no i jezeli by chcial odpaczac to moge zrozumiec ale on z kolega musi sobie lazic:/