Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona2009

co o tym myslicie?

Polecane posty

Dwa miesiace temu poznałam przez internet chlopaka, po pierwszym dniu rozmowy spotkałam się z nim, było super... na spotkaniu pytał się czy sie jeszcze zobaczymy i umowilismy się na weekennd, nawet napisal mi ze dziekuje za mily wieczorek i od tego czasu nic. Napisalam do niego czy sotkanie jest aktualne ale nic nie odpisal:( minął miesiac iodezwał sie do mnie naGg przeprosił mnie itp. Zaczal mnie intensywnie podgladac na fotka.pl tam gdzie sie poznalismy, ale nic nie pisal. Po miesiacu czasu od tego ja zdobylam sie na odwage i mu napisalam, ze chyba cos do niego poczulam i on zaproponowal wspolna kawe. Na spotkaniu bylo jeszcze lepiej niz na pierwszym, powiedzial ze juz tak nie zrobi jak ostatnio, ze ebdzie sie staral zebysmy byli para... Po spotkaniu odzywal sie caly tydzień, dzisiaj jest piatek i sie nie odezwal a jutro mielismy sie spotkac. Normalnie juz szaleje jestem ciekawa co bedzie jutro. Czemu dzisiaj milczy.. Czy jutro sie odezwie? Mi tak bardzo na nim zalezy. A jak sie nie spotkamy jutro co zrobic? Wiem, ze powinnam go olac ale nie wiem czy dam rade... Postaram sie najlepiej napisze mu ze juz nigdy w zyciu sie z nim nie spotkam! Ciekawe co bedzie jutro... dodam do tego ze chlopak ten ma 25 lat a ja 20

Gość mirioszka
jutro jak tylko sie z nim spotkasz daj mu szybko. bo kto szybko daje - dwa razy daje