Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafafaaffasfa

Rozmowa kwalifikacyjna na motorniczego

Polecane posty

Gość fafafaaffasfa

Witam, do 15 stycznia mozna bylo skladac CV na motorniczego. Komisja rekrutacyjna dzwonila do wybranych osob, udalo mi sie i zostalem zakwalifikowany. Nastepny etap to rozmowa kwalifikacyjna - jak sie przygotowac do takiej rozmowy ? Bardzo chcialbym podjac prace jako motorniczny. Kiedy skladalem cv, rozmawialem z kierowniczka i podobno 2 lata temu CV zlozylo 200 osob, z posrod ktorych wybrano 60 kandydatow na motorniczego. Z czego 20 osob nie zdalo badan. Domyslam sie, iz byly to psychotesty.

Gość pipouy
Ja. nie zdalam psychotestow w zeszlym roku.Przyjeli mnie i dali skierowanie na psychotesty.Czekalam od zlozenia siwi w kolejce z 8 mies,potem niezdalam a za badanie musialam zaplacic ze swojej kasy.Zycze powodzenia Poznanianka

Gość motornicy
musisz pamiętać, że to nie jest łatwy kawałek chleba i po pierwsze w czasie ostrej zimy jak ta , musisz być w Bazie już rano o godz. czwartej, z zewnątrz trzeba tramwaj odśnieżyć i lampy sprawdzić oraz hamulce , rozkład jazdy musisz znać na pamięć i pamiętaj, że musisz się zmieścić ze składem na przystanku , nigdy nie zabieraj pasażerów na skrzyżowaniu albo w szczerym polu i uważaj na jeże, które śpią na torowiskach , gdy śnieg napada na tory to musisz wyjść przed składem z deską do odśnieżania i trzeba tory odśnieżyć , pamiętaj o przestawieniu zwrotnicy i w czasie jazdy pilnuj aby nikt nie jechał na gapę i żeby nikt nie rozpalał ogniska w wagonie , jeszcze jedno , jak zobaczysz że jakiś pasażer w wagonie smaży jajecznicę na śniadanie to rozumiem, że wiesz jak się zachować :)

Gość fafafaaffasfa
Dziekuje za przezabawne odpowiedzi :) Jak i za te mniej zabawne :) To faktycznie ciezko tak wstawwac o 4 rano to potem caly dzien sie chodzi nieprzytomny.

Gość fafafaaffasfa
a co bylo na psychotestach ?

Gość motornicy
psychotesty są proste jak dla blondynek w stylu wchodzi blondynka do apteki i pyta o testy i od razu przy swojej niepewności zapytuje, czy te testy są trudne ? :)

Gość fafafaaffasfa
ja zdawalem testy na sztaplarke i wyniki mialem lepsze od przecietnych to mam nadzieje ze sobie poradze :)

Gość pipouy
Dobrze ze nie zdalam tych testow ,lubie dlugo pospac.Jezdzic swiatki i niedziele,nie wspominajac o sylwestrze.Kobieta informowala ze oni szkola za darmo,ale jezeli przed uplywem bodajrze 3 lat bede chciala sie zwolnic to trzeba zwrocic kurs jaki oni wylorzyli ,kara dosc wysoka.

Gość pipouy
Ten tam wyzej motorniczy jeszcze przyjmowal sie do pracy iks lat temu, gdzie pracy bylo pod dostatkiem ,i z zoltymi papierami przyjmowli na motorniczego.Jeszcze tacy pracuja nie tylko tam.

Gość lubiem keczup
Mój chlopak Daisy marzył o tym by zostać motorniczym zawsze lubił tramwaje a ja lubiłam grac na waltorni i to nas zbliżyło. Dziś jezdzimy tramwajami i gramy w nich na waltorni. Lubicie bobry? Bóbr stefan jest motorniczym na linii nr 6 jest zadowolony. Je dużo keczupu i to daje mu moc.

Gość człowiek biedronka
A JA JESTEM MOTORNICZYM ...BRUM BRUM! http://lh4.ggpht.com/_i_Z0WBTysjU/Rt082yifoDI/AAAAAAAAAxc/ev3wyKDOFmo/14+Marcin+z+%C5%9ASMKZ+te%C5%BC+poczu%C5%82+si%C4%99+na+chwilk%C4%99+jak+motorniczy.JPG Jestem motorniczym i chcę umrzeć w imię obowiązku! Czując nadmiar energii i uwielbiam moment ,gdy wskakuję do swego vozidla i ostro pcham przepustnicę...

Gość gość
przystojniak...mniam