Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bloOondi

pozmozcieeeee prosze !!!!!!!!!!

Polecane posty

kochalam sie z chlopakiem i on mnie zalal 2 razy jak byl we mnie strasznie sie wtedy poplakalam a on powiedzial ze przed okresem moze bo wtedy nie zajde w ciaze ale czytalam na pewnym forum ze kochac sie mozna 5 dni przed dana miesiaczka. A ja dostalam okres po 7 dniach czy moge juz nastepnego okresu nie dostac???

byscie mi pomogły a nie piszecie ze mam fajnego faceta. Stało sie tak i sie nie odstanie. Odpowiedzcie mi na moje pytanie

Gość niunka1991
oj biedna jesteś ... współczuje niestety jest szansa że zajdziesz w ciąże .. wystarczy ze cykl Ci sie przesunie ale chłopak niestety (kolezanki mają racje ) BEZNADZIEJNY

Gość niunka1991
oj sory źle zrozumiałam , nie doczytalam .. jeśli już mialam okres to nie jesteś w ciąży , jeżeli to było 7 dni przed a do zapłodnienia dochodzi po ok.48godzinach to już nie dostałabyś okresu :)

Weź się szanuj dziewczynko:) Co ty worek na sperme jestes? Niech sobie kwiatki podlewa.

Gość a ja uważam tak
dlatego kończe mojej dziewczynie w ustach :) i problemu nie ma!

ok dziekowac wam. Więcej tego błędu nie popełnię. Tylko boje się tego własnie ze mając okres mogę i tak zajść ;/

Gość gdfhgfgjgh
raczej ciezko zajsc w tym okresie. po 2. to ty zachowujesz sie jak nienormalna, a nie chlopak ;)