Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryśka666

Mój facet to dupek i cham!!!

Polecane posty

Gość kikikiii
to czemu nadal jest "twoj" ?

Gość lubiem keczup
w takim razie potraktuj to jako konstruktywną krytykę widocznie miał podstawę do tego by tak powiedziec, popracuj nad sobą idz do parku znajdz bobra zaprzyjaźnij się z rodziną bobrów zagrajcie razem na waltorni moj chlopak Daisy nigdy by tak do mnie nie powiedział wie ze mam bogate wnetrze i ze razem otworzymy hodowle pasikoników-jesteśmy nastawieni na eksport, ponieważ na bliskim wschodzie pasikoniki to towar deficytowy. Grażyna z kotliny kłodzkiej też byla pusta ale odkąt stosuje oklady z siemienia lnianego troche jej sie poprawiło.

problem w tym ze go kocham i on sie sklada w polowie z chama i w polowie w zajebistego. on palnie taki chamski tekst a jak ja sie przestane odzywac to zawsze pierwszy wyciaga reke i probuje mi te swoje chamskie teksty wynagrodzic. chce zrobic cos zeby odczul ze tez nim gardze

Gość Ewaldi
czy dobrze jego wysłuchałaś, może on powiedział coś w stylu, że bez Ciebie noc ta kapusta ? :)

Gość z kimś a samotna
Pewnie jest ci ciężko go zostawić wiem coś o tym po też mam problem ze swoim facetem nie raz chciałam powiedzieć wynoś się z mojego życia ale to jest naprawdę trudne

Gość irytujacy krasnal
kazdy facet to dupek i cham!! a jak chcesz zeby mu sie przykro zrobilo to daj dupy jego kumplowi najlepiej najlepszemu przyjacielowi ale taki zwykly tez moze byc

Są dwie wersje: 1. jeśli tak powiedział, to już nie powinnaś pisać o nim ...."mój facet" 2. jeśli tak powiedział, a Ty nadal piszesz o nim "mój facet" to Ty Skarbie powinnaś się leczyć :)jeśli na takie traktowanie reagujesz tylko żalem w głosie :D

nie ma absolutnie zadnych podstaw zeby twierdzic ze jestem pusta bo wg mnie puste kobiety to te ktore spedzaja czas na strojeniu sie io nic-nierobieniu np solary , tipsiary itd. on chyba mowi te rzeczy po to zeby moja pewnosc siebie runęła w gruzach

nie dam duupy jego kumplowi bo nie bede robila z siebie dziwki tylko po to zeby sie odegrac na nim. to jest trudne. jestem teraz w pracy moze zniknac na kilka dni bez slowa?

Gość Ewaldi
'ta kapusta' hahahaha :)

Już wiem w czym jest problem- Twój facet traktuje cie jak kumpla i wcale nie chce cie ranić. Faceci często mówia do siebie takie dziwne teksty ale to my kobiety je nie potrzebnie potem analizujemy, skoro przeprasza, to nie mysli tak jak mówi. Musisz bardziej od niego wymagać ogłady. Czasami jak mój M sie zagalopuje to mu przypominam że nie rozmawia z kumplem....

tylko problem w tym ze mnie te jego slowa strasznie bola :( i nawet jak mnie przeprasza to ja i tak nie zapominam. mowilam mu juz tysiac razy ze nie zawsze podoba mi sie jego sposob odzywek do mnie ale jak do sciany.

mam wrazenie ze on pozatym ze jest zajebisty to robi wszystko zebym poczula sie jak gowno, nic nie warta i niepewna wlasnych wartosci itd wiem ze to PARADOKS:(

Gość ta ludwika
nie jest taka głupia na jaką wygląda. a z tym smsem to porażka , najwyżej wzruszy ramionami

Gość ta ludwika
jak chcesz go wkurzyć to musisz iść z nim na konfrontację , no chyba , że to prawdziwy cham i będzie cię lał to odradzam.

Gość ta ludwika
faceci maja kilka słabych punktów

Gość ta ludwika
ma samochód?

jesli chodzi o podnoszenie reki to nie ma mowy juz tyle razy to przerabialam i nigdy w roznych sytuacjach nawet po alkoholu mnie nie uderzyl.nawet prowokowalam go specjalnie na samym poczatku zeby sprawdzic . on sam twierdzi ze bab sie nie bije bo to jakby bic dzieciaka. jakie oni maja slabe punkty>

Gość na national leci
haha mi moj dzisiaj powiedział ze jestem TĘPA ;)

To że jestem tępa to tez kiedys powiedzial rozne epitety . po co mowic cos i potem przepraszac i zarzekac sie ze tak nie mysli....a niby baby sa porąbane ! jasne!!!!!!!!!!!

Gość ta ludwika
chciałaś powiedzieć ,jakie my mamy słabe punkty . za dużo nie mogę ci powiedzieć , napisz jakie ma auto