Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja czasem tak

podkradacie rozne rzeczy swoim wspollokatorom?

Polecane posty

Gość ja czasem tak

np. troche cukru, mleka kapke. rzadko,ale jednak czasem szampon...

Gość ja czasem tak
wiem :D

Gość f-16
cukier podbieram i płatki kosmetyczne, czasem chleb tostowy. one za to smarują się moimi kremami i myją się moją gąbką i myślą, że nie widzę :P

A ja nie rozumiem takiego numerowania jajek:O Mieszkałam z takimi ludźmi, którzy ketchup podpisywali, jakby nie wystarczyły osobne półki w lodówce. Mieszkając z takimi ludźmi można poczuć się jak intruz.

Gość Ewaldi
jednemu to nawet ponaklejali kartki z napisami na różnych przedmiotach użytkowych i na skarpetkach nakleili napis skarpetki , na majtkach się pojawił napis MAJTKI a na powidłach śliwkowych ktoś napisał 'węgierka' aby nie zapomniał :)

Gość ja czasem tak
no dokladnie, takie drobne wspollokatorskie zaleznosci ;) o, platki kosmetyczne tez podbieram. mi za to pasta "schodzi" w zawrotnym tempie :)

Gość Ewaldi
ale jak wiadomo w przyrodzie nic nie ginie ale najważniejszy jest skrót pod nazwą RWPG , czyli rada wzajemnej pomocy gospodarczej i towarzysze łączmy się ! :)

Gość ja czasem tak
nono ile skrytopodbieraczek sie pojawilo ;)

Siostra mieszkała z 2 kolegami, którzy wiecznie zapominali kupić coś do jedzenia, ale o piwie nigdy nie zapomnieli i wszystko podkradali jej z lodówki. Nie stać ją było na dokarmianie jeszcze dwóch osób, bo zostawała jej tylko kanapka studencka czyli chleb posmarowany nożem :)