Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-jestempijakiem

pije codziennie i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość nie-jestempijakiem

pije codziennie 2,3 piwa, lub ćwaiartke jakiegos whiskacza lub czystej, nie zaniedbuje pracy (b.dobrze zarabiam), rodziny (nie przeszkadza im to) i mi z tym bardzo dobrze lubie sie napisc tez ktos tak ma????

A ja tak dawno nie piłam, póki co jest to niewskazane , ale po egzaminach na pewno szklaneczka whisky będzie grana ;)

nie-jestempijakiem------ja nie mam, ale znam kogoś kto tak miał i dzisiaj już dwa tygodnie jest na leczeniu. W 4 stopniowej skali alkoholizmu zaliczyli go do 2 grupy.Zgłosił się sam, bo chciała zostawić go dziewczyna.

ja pije codzienie ale by zapomnieć o codziennym życiu. czasami jest to butelka wina, czasem 3 piwa.... Dziś wino + 3 iwa (sobota przecież) nie czuje się źle z tym ale chyba am problem...)

Gość jestes pijakiem

Gość nie-jestempijakiem
kartaczka, ha ha to fajna mial dziewczyne ja nie mam zamiaru przestac bo to lubie a tak jak napisalem mojej rodzinie to absolutnie nie przeszkadza, fakt, ze pije dopiero jak dziecko pojdzie spac, nadmieniam ze żonę mam absolutna abstynentke nawet winka sie nie napije, bierze sobie soiczek i ze mna popija :)

ja pije codzienie ale by zapomnieć o codziennym życiu. czasami jest to butelka wina, czasem 3 piwa.... Dziś wino + 3 iwa (sobota przecież) nie czuje się źle z tym ale chyba am problem...)

Gość nie-jestempijakiem
no nie , ja nie pije aby o czyms zapomniec bo zycie mam udane na 110%

tu Leja- w zasadzie nikt, ale jak idziemy do pubu z grupą nowych znajomych, to każdy zawsze się dziwi, że ja nie zamawiam piwa ;) I wolę wypić szklankę whisky, choć sporo kobiet twierdzi, że to najobrzydliwszy trunek :P Moim zdaniem problem z alkoholem pojawia się właśnie wtedy, gdy pijemy nie dla rozrywki, w towarzystwie, tylko żeby zapić problemy, zapomnieć o codzienności. Stąd prosta droga do alkoholizmu :(