Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana Dziewczyna Pana

Pokracznie wyglądający sex...

Polecane posty

hej... ja mam 15 lat a mój chłopak 18. Postanowiliśmy, że zaczniemy uprawiać sex. Na razie mieliśmy dwie okazje i obydwie wyszły jak wyszły.. Pierwsza.. Stres, że ktoś wejdzie... Nie stanął, nie drgnął nawet... Drugi raz ? Tak jakby umówiony, na siłę.. Że w ten i w ten dzień ktoś ma wolny dom i trochę się zestresowałam. Znów nic... Zaczęło mnie to irytować. Miałam wrażenie, że jest niedoświadczony, choć słyszałam o jego życiu erotycznym niestworzone historie ile to on nie zaliczył. Sytuacja zaczęła się napinać, a on desperować coraz bardziej. Ja próbowałam wydusić rozmową, dlaczego tak się dzieje. I wyszło szydło z worka, że ten co dużo opowiada, to mało robi. Okazało się, że w swoim życiu uprawiał tylko 2 razy sex i jeszcze nie był za trzeźwy. No super.. Rozczarowałam się, bo chciałam, żeby mój pierwszy raz był z kimś bardziej doświadczonym. Bo po 1... Wie co robić, kiedy, co, jak.. Nie wstydzi się. A u niego? Nie wiem.. Jakby się bał minetkę zrobić... Albo coś. I oczywiste jest to, że gra wstępna jest ważna, a on by chciał JUŻ JUŻ do rzeczy przejść.. Moim zdaniem gra wstępna może nawet godzine trwać i to nie jest tak jak mu się wydaje, że w określonym czasie musi stanąć. Co mam zrobić, żeby to się jakoś poprawiło.. Upić go przed? Czy co? Bo mam wrażenie, że się mnie trochę wstydzi.

Gość dotti....
Zmiej szybko chlopaka, jesli mu juz w wieku 18 lat nie staje...to co bedzie potem. Poza ty to chyba mozesz jeszcze poczekac z tym seksem.

Cipa mnie swędzi, czekać dłużej mi się nie chce

masz problemy :O glupia 15 :O znam taka w twoim wieku, juz nie mogla wytrzymac i zaszla w ciaze. powodzenia zycze :O

cHYBA SIE PRZESPIE Z WLASNYM OJCEM CO BY MNIE ROZDZIEWI CZYL JAK SWIENIE

Gość Pierr van Dole
ona jeszcze nie wie co to są problemy "lunka00" :O niestety tak się dzieje jak rodzice, albo rozpieszczą za bardzo, albo nie interesują się swoim dzieckiem :O zamiast wpajać od małego, samodzielności, kreatywności i przede wszystkim odpowiedzialności.

drogi pierr... ja jestem 2 lata starsza i moge zareczyc ze w jej wieku o tych rzeczach nie myslalam. poza tym w tym wieku idzie odroznic problemy i jakies duperele :O