Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr Marko Dobrzansky

Powroty, które zakończyły się sukcesem

Polecane posty

Gość Dr Marko Dobrzansky

Powroty, które zakończyły się sukcesem... znacie takie związki gdzie dwoje ludzi się zeszło i zbudowali lepszy związek niz przed, czy to tylko w bajkach się zdarza?

Gość miłoki
znam, zreszta mnóstwo przykładów z kafe

Gość karotkaaaa
jest wiele zwiazkow gdzie osoby wracaja do siebie i to niejednokrotnie...tak juz maja- rozstaja sie i wracaja, a czy jest miedzy nimi lepiej niz wczesniej? trudno powiedziec- skoro tak wracaja to chyba sa szczesliwi... zalezy tez z jakiego powodu bylo rozstanie..... i czy tego powrotu sa pewne obie osoby...

Gość nasz powrót był
udany , ktoś pytał o powody rozejścia się - myślę że oboje "zagłaskaliśmy kotka na śmierc" a tak się nie da na dłuższą metę , byliśmy razem 1,5 roku , rozeszliśmy się i gdzieś po pół roku znowu byliśmy razem , od tego czasu minęło 8 lat - po 4 wzięliśmy ślub , rok temu przyszło na świat nasze dziecko :)

Gość miłoki
zalezy tez z jakiego powodu bylo rozstanie..... i czy tego powrotu sa pewne obie osoby... powód rozstania duzo mówi o sznsach na powrót, nie mozna zapomniec takze o dokonywaniu własciwych zmian, jesli chce sie ze soba byc to nawet przyjemne

Gość Daruspps
Mój powrót zakończył się ślubem. To jedyna kobieta, bez której moje życie nie miałoby sensu. Jest moją drugą żoną, ale to o niej marzyłem całe życie. Jesteśmy szczęśliwi, ale rozstanie było nam potrzebne, żeby każde z nas utwierdziło się w przekonaniu, że nie możemy bez siebie żyć. Od pół roku jesteśmy małżeństwem i jest nam ze sobą zajebiscie.

powroty to strata czasu i zwykły strach przed nieznalezieniem kogoś innego...:)