Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernadetttkaaa

Mam pytanie dotyczace LOKOWKI, pomozcie

Polecane posty

Gość bernadetttkaaa

Bardzo proszę o pomoc! Chcę kupić lokówkę tego rodzaju: http://www.allegro.pl/item888980802_clatronic_lokowka_chromowana_2_kolory_gw_3_lata.html Nie dokladnie tą, tylko chciałam pokazać o jaką chodzi, mieszkam za granicą i i tak kupię w sklepie. Mam włosy cienkie, raczej nie bardzo geste, do karku. Czy taka lokówka powinna ładnie mi je zakręcic? Czy warto ją kupić? Niestety nie mam skad wziac lokowki na przetestowanie:( Czy któras z Was probowała krecic wloski na takiej lokowce przy mniej wiecej takiej dlugosci wlosow i jaki byl efekt? Bardzo prosze o pomoc:(

Gość chuchucha
Moim zdaniem przy cienkich włosach powinnaś zainwestować w porządną lokówkę, dobre są np. firmy Remington. Nie sądzę, aby taka jak ta wiele dała, ale być może się mylę. Miałam parę rzeczy tej firmy i do świetnych raczej nie należy

Gość bernadetttkaaa
dziekuje bardzo. nie zamierzam kupic takiej jak ta ktora podalam, dalam tylko przyklad o co mi chodzi. wlasciwie ogladalam w sklepie wlasnie lokowke Remington i chcialam ja kupic, ale najpierw postanowilam zapytac tu:) ale teraz to ja juz kupie:)