Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna śmieszkaaaa

facet po randce nie odprowadza mnie do domu

Polecane posty

> facet z którym się spotykasz to tylko licha imitacja mężczyzny. szybko wydajecie wyroki, nic o człowieku nie wiedząc > od przystanku do domu mam z 2 minuty drogi > jade z 7 minut/10minut nie rozumiem, że niby dla tych dwóch minut on ma wracać później godzinę do siebie ? nocne autobusy nie są za często > nocnymi wracam ciągle wiec dla mnie to luz i mu o tym powiedziałam skoro mu tak powiedziałaś to pewnie nie widzi problemu

Gość zycie po zyciu czyli
skoro masz problemy z logiką to domyślam sie ,ze statystka tez nie jest twoją mocną stroną. Prawdziwy facet uśmiałby sie czytajac Twoje wywody

zycie po zyciu- odpowiesz na moj trafny argument, czy moze wygodnie zignorujesz? ;) wam facetom tez odbija. myslicie ze jestecie bardziej inteligentni od kobiet a czesto brauje wam i wiedzy i manier.

Bierzcie przykład Drogie Panie ze szwedek. Tam w szkolnym przedstawieniu w roli rycerza obsadzono dziewczynę. To ona była obrońcą chłopaka. Jak równouprawnienie to do końca i ze wszystkimi konsekwencjami. A nie ciasnota horyzontów że jak obrońca i rycerz to tylko facet.

słuchajmy prawdziwych wyroczni-facetów siedzących na babskim forum ,hahaha

a przepraszam, mamy uprawnienie ,wiec faceci mogą byc zniewieściali.

jak wyzej pisalam, moje posty na pozatku byly ironiczne. ogolnie uwazam ze kobieta powinna zajmowac sie domem i dziecmi, taka nasza natura. za to facet powinien zarabiac aby kobieta miala gdzie te dzieci wychowywac. istnieja jednak kobiety ktore sa poswiecone swojej pracy i niezle im to wychodzi. co nie znaczy ze nie sa kobietami.

ja wolę być kobieca -więc w sumie mogę zrozumiec ,ze Ty tez :P

depeche 15 Cóż za wsteczne poglądy. Kobieta ma w domu siedzieć i dzieci wychowywać? Zdana na łaskę faceta? No toż 90% kobiet na kafee się z Tobą nie zgodzi. Wszak kobieta ma dbać o własny rozwój, realizację własnych marzeń, własną samorealizacje i karierę. A Ty mówisz że dom i dzieci. Fuj.

> ogolnie uwazam ze kobieta powinna zajmowac sie domem i dziecmi, taka > nasza natura. za to facet powinien zarabiac aby kobieta miala gdzie te > dzieci wychowywac. bardzo tradycyjne podejście... dla mnie kobieta aktywna, która pracuje i w pracy się realizuje może być bardzo atrakcyjna i kobieca.. a dzieci to powinni wychowywać oboje

> Cóż za wsteczne poglądy. wsteczne ? każdy ma prawo do życia po swojemu pod warunkiem że nie narzuca swoich standardów innym

"Najbardziej nietradycyjne jest jak DWIE kobiety wychowują dziecko. Albo DWÓCH facetów. To jest dopiero nowocześnie i awangardowo." nie ma sprawy, niech sobie tylko sami ZROBIĄ to dziecko

xerxes dobrze prawi :) życie po życiu - zazwyczaj niewykształceni ,niezaradni faceci maja problemy z inteligentnymi, pewnymi siebie kobietami...

zyce po zyciu- to byla wielka generalizcja. zresza spojrz co sie dzieje na kafe- jakie tematy sie najczescej pojawaja? o pracy/ historii/ ksiazkach? nie. xrxex- doczytaj do konca mojego postu ;) ,w ktorym mowie ze istnieja kobiety ktore sa bardzo dobre tym co robia i takze moga byc atrakcyjne. ale nie mozna zaprzeczyc ze jest ich zdecydowana mniejszosc.

Jesli boisz się jechac sama autobusem i przejść z przystanku do domu - powiedz mu o tym. Trzeba wtedy skończyć randkę wcześniej, tak by miał czas Cię odprowadzić i wrócić jakoś o godziwej porze. Ty mu powiedziałaś, że dla Ciebie nie ma problemu z jazdą nocnymi, stąd pewno jego zachowanie. Proponuje Ci taryfę, więc to jest jego troska o Ciebie.

a i tak większosc kobiet dzisiaj nie dosc ze siedzi w domu w pieluchach to jeszcze pracuje . a mezus po przyjsciu z pracy zalega na kanapie

Życie po zyciu...to się zastanów, czy kobieta ma leżeć czy pachnieć, czy sprzątać, prać, prasować i gotować. Samo się nie zrobi, wyobraź sobie.

Inteligentne i pewne siebie kobiety zwykle mają problemy z samymi sobą i kończą często jako alkoholiczki lub anorektyczki. Albo jedno i drugie.

leżeć niekoniecznie, ładnie pachnieć jak najbardziej "sprzątać, prać, prasować i gotować" no jak się tylko tym zajmie to ryzykuje rozpad związku

ja tez generalizowałam , tak jak ty ! to chyba oczywiste,ze nie mam takiego męza. To sa pewnie ci ,ktorzy uwazaja, ze swietym obowiazkiem kobiety jest zaharowywać sie w chałupie i rodzic dzieci, a oni łaskawie przyniosą 1200 zł wypłaty i chwała im za to :D :D

"Inteligentne i pewne siebie kobiety zwykle mają problemy z samymi sobą i kończą często jako alkoholiczki lub anorektyczki. Albo jedno i drugie." A skad o tym wiesz????????

zycie po zyciu czyli => poproszę adresy i nazwiska tej większości celem potwierdzenia danych :o Jak piszesz to pisz o sobie. życie po życiu; depeche15 => "Szlachetna tradycja pojedynków zaginęła wraz z kobietami za które warto oddać życie". Zawsze mnie rozbrajało to powiedzonko: krągłe, a celne.