Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slaby pecherz123

Słaby pęcherz

Polecane posty

Gość slaby pecherz123

Jak w temacie.. mam bardzo słaby pęcherz.. potrafię nawet do 20 razy dziennie chodzić do toalety mimo,że wypiję powiedzmy litr napojów.. Przecież każdy powinien pić 1.5 l dziennie.. Ja siedziałabym chyba ciągle w toalecie z butelką wody..

Gość zrób badanie
to może być stan zapalny, bakterie itp, coś z nerkami albo cukrzyca przy cukrzycy dużo i często się sika.... poza tym czasem pęcherz nawala też przy chorobach kobiecych, zapaleniu przydaków, stanach zapalnych bakterie chetnie przenoszą sie z pęcherza do pochwy i odwrotnie zrób badania krwi i moczu, dorażnie łykaj Urosept lub pij jakąś apteczna ziołową mieszankę na pęcherz na bakterie pomaga sok, herbatka lub tabletki z żurawiną

Witam. I ja ze trzy tygodnie temu miałam zapalenie pęcherza. Nie życzę tego nikomu...Na początku poszłam do apteki i kupiłam urosept , i urosal, przyznam że na chwilę pomogło ale później, ból pęcherza wracał w raz z bieganiem do toalety. Koleżanki z pracy poleciły mi no-spe po której się czułam lepiej niż po urosepcie czy urosalu.Ale dramat nie przestawał mi dokuczać, miałam dosyć latania do łazienki! I poszłam do lekarza, przepisał mi furaginium.Ten środek zdziałał cuda.Wszystkie dolegliwości odeszły. Robiłam sobie codziennie wieczorem tak zwane nasiadówki, z rumianku to też pomaga, i piłam żurawinę polecam i pozdrawiam

Gość ....finka
Nasiadowki----najlepsza w tym przypadku na skrzypie.Rumianek tez mozna dosypac .Zniknie problem biegania do toalety .

Gość opieja-ssas
dla faceta moge polecic dobrego urologa - marek bełda

Gość sonik823
Mozna jeszcze zaproponowac np.szczepionkę urovaxom kiedy rzecywiscie te problemy z pecherzem sa duze i kolejna antybiotykoterapia nie przynosi oczekiwanych rezultataów.

Gość lud_wiczka
Jesli jest słaby to koniecznie trzeba go odpowiednio wzmocnic.I tak jak własnie pisza dziewczyny,szczepienie moze byc rzeczywiscie tutaj najlepszym rozwiazaniem.

Gość haniulka88
ja stosuję na wzmocnienie pęcherza kapsułki Prouro i mi super pomagają, bo kiedyś często miałam zapalenie pęcherza, a teraz mam z tym spokój, więc polecam!