Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lody cynamonowe

zakochałam się w przyjacielu

Polecane posty

Gość lody cynamonowe

i teraz nie wiem co mam robić ;( powiedzieć mu, że coś do niego czuję czy siedzieć cicho by nie zepsuć tej przyjaźni? ehhh... na dodatek dochodzą do tego opinie znajomych, że ja też nie jestem mu obojętna... nie wiem co mam robić :(

Gość a macie partnerów
????

Gość lody cynamonowe
nie, ani ja ani on...

Gość a macie partnerów
To nie brońcie się przed uczuciem ;) jeżeli oboje to coś czujecie. ;)

Gość lody cynamonowe
a jeśli to tylko ja :( zniszczę to co jest między nami teraz... jak mogę sprawdzić czy coś do mnie czuje? sama nie wiem... mam straszny mętlik w głowie... :(

Gość kasiolll
nic mu niemów, bo możesz to spieprzyc(albo i nie..) różnie, skoro się przyjaznicie to może zacznij go bardziej faworyzowac.. bardziej okazuj mu zainteresowanie. poczekaj z tym bo jeśli mu powiesz, a on niebardzo bedzie czuł to samo co ty to bedzie chciał dla twojego dobra przestać się z tobą spotykać , jeśli oczywiście cię szanuję. Poczekaj. albo poprostu rozkochaj go w sobie, rozmawiaj oo wszystkim, niebądz sztuczna, podzielaj razem z nim poglądy. pytaj co mu się podoba co sądzi i innych rzeczach i na podstawie tych wszystkich rozmów podejmij taktykę, rozkochaj go w sobie. Niema lepszej dziewczyny na świecie która jest i przyjaciółka i dziewczyna, choć niezawsze się to sprawdza, ale wy możecie mieć na to sznase. Ale niemów mu o tym. Daj mu czas niech poczuje te mięte która ty poczułaś:)

Gość a macie partnerów
To może nic na razie nie rób, poczekaj aż wszystko naturalną drogą się rozegra.Jeżeki jest uczucie, to niech dojrzeje, na pewno będziesz to wiedziała. I życzę Wszystkiego dobrego Wam, czy to w przyjaźni, czy w miłości ;) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość a macie partnerów
jeżeli*----miało być

Gość lody cynamonowe
dziękuję Wam wszystkim :* ale tak ciężko jest ciągle być koło niego... słuchać komentarzy moich znajomych, że tak niesamowicie do siebie pasujemy... a do tego zdawać sobie sprawę z tego, że nikt nie wie o tym co do niego czuję :(

Gość HFSIWSI
POWIEDZ MU!!!! może czuje to samo. Inaczej przez długi czas będziesz się obwiniać że tego nei zrobilaś!