Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matys

Co robić - uderzyłem żonę !!!

Polecane posty

Gość matys

Mam straszny problem. Mam nadzieję, że będziecie w stanie mi coś podpowiedzieć. życie z żoną nie układa mi się najlepiej. Wszystkie nasze kroki kierują się ku rozwodowi. Wczoraj około 10:00 po kolejnej awanturze wyszła z domu i udała się do swojej mamy. Zostawiła mnie z dziećmi wiedząc, że na późniejszą godzinę muszę iść do pracy. Wróciła wieczorem nie do końca trzeźwa i na dzień dobry zaczęła pakować moje ciuchy. W tym momencie wyszedłem do sklepu po papierosy. Po powrocie zastałem na korytarzu wszystkie moje ubrania. Wszedłem do domu i z nerwów wszystkie jej ciuchy z szafki wylądowały na podłodze w kuchni. Zaczęła mnie wyzywać od szmat, sk.......... itd. Zaczęła mnie okładać pięściami po twarzy. Nie reagowałem do momentu kiedy zaczęła podpowiadać dziewięcioletniej córce żeby dziecko też nazwało mnie szmatą. W tym momencie nerwy puściły i niestety uderzyłem ją. Jeden raz otwartą ręką. Wynik tego jest taki iż ma dziś na policzku ślady mojej dłoni. Boję się, że użyje tego przeciwko mnie w sądzie i kompletnie nie wiem jak się w takim przypadku bronić. Może ktoś podpowie mi coś mądrego

Wiesz mąż tez ode mnie dostal raz.....zaluje tego bo ponizylam go jako czlowieka, ale wkurzyl mnie. on nigdy mnie nie bije ale ty to masakra zalujesz tylko dlatego ze ona wykorzysta to w sadzie...

Gość może byś się dziećmi zajął
i to natychmiast zajmij się swoimi dziećmi - one przeżywają horror jak widzą jak ich starzy się kłócą. Mówie poważnie! Żoną się nie przejmuj, uderzyła cie pierwsza

sorry uciekly mi linijki.......zle ocenilam sytuacje to przez migrene;) a o co glownie sa klotnie????? czemu ci walizki wystawila za dzrzwi?????? czemu buntuje dzieci????

a wrazie czego mozesz powiedziec ze pierwsza z lapami wystartowala.... teraz takie rzeczy sie dzieja

Stary, nie dziwię się, że Ci nerwy puściły. Zrób sobie pierwszy obdukcję jak masz siniaki, i złóż pozew o rozwód z jej winy: agresywna alkoholiczka.

Gość krioterapiaaaaaa
ale kurwa. i do córki takie coś? jak tak mozna?co za sucz!!!!!!!!!!!!!!!możemy w sądzie być Twoimi świadkami :D

drastyczne ale rozwiazanie jest. jesli zona pojdzie w tango to dzieci wywiez do matki, znajomych, powiedz im ze masz dla nich nioespodzianke wymysl cos sam wroc do domu i czekaj. gdy bzona przyjdzie pijana wezwij policje..... wiem to straszne ale skuteczne.....ptem postaraj sie o rozdzielnosc majatkowa zebys wrazie czego nie musial placic za izbe wytrzezwien.....na policji mozna zalozyc niebieską karte dla przemocnika w rodzinie

jak już bedzie miec niebieską karte to w sadzie jest argument, ze ty i dzieci cierpicie przez nia

Gość matys
Najgorsze jest to że dużo pracuję i sam a ona nastawia córę przeciwko mnie

wina zawsze lezy posrodku,jestem ciekawa za co zona cie spakowala,mogla tez wypic drinka na rozluznienie z jednej strony i bylo to jednorazowe

Gość Alka..
Ona musi wziasc cos na uspokojenie, a ty powiedz jej spokojnie ze chcesz z nia porozmawiac mow spokojnie. zalatw kogos do dzieci zeby popilnowal i wyjdzcie na neutralny teren (do kawiarni, restauracji). Ale powiedz jej tez ze ja kochasz i bedziesz kochal niewazne co sie stanie. Ja mysle ze ona chce wiecej uwagi , zebys ja zauwazal. Musicie wiecej ze soba rozmawiac ale spokojnie. znajdz czas na kolacje ze swiecami a jezeli dzieci pszeszkadaja to do restauracji jak dawniej kiedy dzeci jeszcze nie bylo. pozdrawiam i zycze szczescia!!

myślę że możesz mieć niezbyt ciekawie :o faceci w Polsce niestety w obliczu kobiety "pobitej" nie mają za dużych szans..,

Opowiedz w sądzie o tym co robi,jaka jest niezrównoważona psychicznie i że nastawia dziecko przeciwko tobie.Z tego co piszesz jest nieodpowiedzialna i chora psychicznie;/ Jak będzie gadała że ją uderzyłeś to powiedz co cie do tego zmusilo

Gość Alka..
A jezeli nie ma juz milosci to tylko rozwod ale spokojnie i po kolezensku - to najlepsze dla dzieci.

Gość matys
Dzieci nie bije. Wręcz co wychowania dzieci nie mogę jej nic zarzucić. Nie wierzę tylko jak mogła prosić dziecko żeby nazwało tatę szmatą ?

Wiesz co...mam 16 lat, przeżyłam dużo awantur domowych z podobnymi skutkami. Rób wszystko żeby było dobrze...ale nie mogą na to dzieci patrzeć!! Człowieku wiesz jaki to jest dla nich horror jak widzą bijących się rodziców, słyszą wyzwiska....Nie obwiniam Cię, aczkolwiek powinieneś jakoś wpłynąć na żonę, bo dzieci patrzą, a potem tak jak ja...mają problemy z samym sobą. Popadnie Ci córka w kompleksy, obżarstwo, a w wieku 16 nie bd potrafiła rozmawiać z płcią przeciwną...Załatwiajcie sprawy jak dorośli ludzie, nie kosztem dzieci!

Gość Alka..
Nie reaguj agresja!! na jej agresje, jezeli chcesz aby bylo lepiej i szlo w lepszym kierunku. Jej ciuchow nie powinienes wyzucac tylko swoje do srodka zeby nie ukradli i spokojnie porozmawiac!!!pozytyw wraca do ciebie spowrotem a negatyw tez!!!!

Osoba powyżej dobrze mówi, nie reaguj agresją. Kup tez dyktafon i nagrywaj to co się dzieje. I notuj wszystko. A co do uderzenia to po prostu zbyt mocno ją spoliczkowałeś. No i najlepiej od niej dzieci odseparować bo będzie próbowała na nie wpłynąć, nastawić przeciw tobie w ten sposób aby w sadzie zeznawały nie na twoja korzyść. Ale nawet jeśli będziesz super przygotowany to i tak masz trudne zadanie bo prawo stoi po stronie kobiet i z góry zakłada się że w związku to facet musi być tym złym. A jak twierdzi inaczej to bydlak kłamie. Oczywiście sędzią będzie kobieta :/ Generalnie z kobietą trzeba obchodzić się jak z jajkiem bo inaczej jak się potkniesz to narobi smrodu. One nie cofną się przed niczym.

przemoc rodzi przemoc....skoro okładacie się oboje po mordach , to jesteście siebie warci...