Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anton.waw

Jak im pomoc jak prosze o rady!!

Polecane posty

Gość anton.waw

Mam taki problem moja dziewczyna ma ojca ktory codzien robi klotnie bije matke wyzywa straszy ze nie da im na jedzenie terroryzuje a co do tego brat mojej dziewczyny jest taki sam jak ojciec potrafi wyzwac matke od najgorszych bic ja (podbic oko) gdy chcialem zrobic znimi pozadek z tymi damskimi bokserami matka mojej dziewczyny powiedziala bym sie nie wtracal bo narobie tak ze beda mialy jeszcze gorzej ze bedzie sie mscil itd!! wiec odpuscilem dzis dzwonie do mojej D a tam znow klotnia i brat jedzie po matce di ku.. ty taka az mnie nosi!!! co robic

Hmmm, ciężka sprawa, tyrani w domu. Wiesz nie wiem czy za bardzo im pomożesz, bo ciężko jest się wyrwać z sideł taki panów. Tak duży strach ogarnia osoby terroryzowane, że boją się od ich odejść albo cokolwiek z tym zrobić. Moim zdaniem powinieneś namówić dziewczynę na obdukcje, jeżeli ją też ojciec bije, bo z matką Ci się na pewno nie uda. Możesz też zadzwonić na policję jeżeli wiesz, że akurat jest tam ostra awantura, jak przyjadą normalni to oni powinni już coś zadziałać w tej sprawie.

Gość anton.waw
oni zawsze powtarzaja bym sie nie mieszal w ich sprawy rodzinne mam 28 lat i czuje sie odpowiedzialny za to i chce im pomoc wczoraj juz jechalem sposcic mu lomot ale nie matka powstrzymala jej.