Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

OPERACJ!

Polecane posty

Hej mam 20 lat i bardzo chcialabym zrobic plastyke brzucha. Jestem 15 miesiecy po porodzie i mialam nadzieje ze ten brzuch sie wchlonie ale niestety nie!. Swoich piniedzy mam 2,5 tys :( z tego co sie zdarzylam zorientowac to na pewno mi nie starczy! Namawiam meze zeby mi dolozyc drogie 2,5 i tys :). Takze jestem na dobrej drodze i mozliwe ze wkrotce bede miala 5 tys. Slyszalam ze za taka kwote robia w Czechach. Ale nie znam opinii czy te operacje sa udane. Chcialabym sie zorientowac jak to wyglada w polsce ? Jaki jest koszt takiego zabiegu ? Czy znacie jakiegos dobrego lekarza ? Moge wyslac zdjecia mojego brzuchola na meila. Jezeli ktoras z pan moglaby wyslas mi fotki z przed i po bylabym szczesliwa i gdyby dopisala ile zaplacila u jakiego lekarza to by bylo siwtnie. Jestem z poznania ale jestem wstanie dojechac wszedzie. Bardzo prosze o wypowiedzi :) Juz nie dlugo lato.... tak bardzo chcialabym wyjsc na plaze.... pojechac na basen. Ta operacja znaczy dla mnie bardzo duzo :) pozdrawiam

Gość arabessskAAA
w warszawie od 8 tysięcy zależy czy chcesz też sobie odessać tłuszcz z brzucha.

To po samej plastyce nie bedzie on gładki i płaski ?

Syszalam, ze zabieg trwa okolo 3-4 h a oni za to biora tyle kasy :( ludzie tylko na pisiac nie zarabiaja a oni w kilka godzin :( Az mi sie plakac chce :( do konca zycia bede jesc suchy chleb zeby uzbierac :(

Gość redeg
zrob se plastyke mozgu ( o ile go masz0

* na miesiac

Gość arabessskAAA
jeśli chcesz mieć brzuszek jak nastolatka bez porodów, a masz fałdę tłuszczu to niekoniecznie efekt może cię zadowalać... Ja miałam robioną operację pół roku temu, ale miałam sporo tłuszczyki-po dwóch ciążach. Mnie to kosztowało 10.000 zł ale jest super. To ceny warszawy, dobra klinika nie wiem jak w twoim mieście-może być taniej.

Gość redeg
mam 20 lat Jestem 15 miesiecy po porodzie BOZRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Gość arabessskAAA
zabieg trwał u mnie 3 godziny na drugi dzień byłam w domu, 2 tygodnie zwolnienia z pracy.

Do redeg moze dla ciebie to jest smieszne i zabawne .... Ale dla mnie nie. .... Jak kiedys tez ci sie cos takiego przytrafi i bedziesz oszpecony to mam nadzieje ze gdy bedzie szukac pomocy tak jak ja to ci na twarz nasikaja. bo nie masz serca i na nic wiecej nie zaslugujesz!

Gość wstaw zdjecie
to ocenimy czy ci potrzebna ta operacja ;)

Wsumie to na pewno jest tam nadmiar skory a czy tluszczyk to nie wiem ;/ przed ciaza wazylam 47 kg a jak szlam rodzic to 90 teraz waga caly czas leci w dol. Takze jezeli zrobilabym sama plastyke a potem jeszcze bym schudla z brzucha to potem bedzie na nowo wisiec ta skora ?

A ide te rozstepy mam tak duze ze wchodza az na boczki czy to odrazu zalicza pod robienie brzucha?

Arabesko czy masz moze jakies zzdjecie z przed ? i moglabys mi wyslac na meila ? i najlepiej po ? bardzo prosze

Gość redeg
kazdy twoj kolejny wpis jest dowodem na to ze nie brzuch jest twoim głownym problemem lecz głowka

Gość arabessskAAA
dużych rozstepów niczym prócz plastyką nie zwalczysz bo jak już są to nie ma rady. Dużo przytyłaś w ciąży to dlatego.

Nie tobie to oceniac! Zaloz osobny topik i sie wyzal..... jakis jestes piekny , madry, inteligentny, .... Dowidzenia redeg

Gość arabessskAAA
nie mam fotek z przed niestety, nie robiłam bo to był przykry widok niestety. Ale szczerze Ci mówię, że efekt super. Nie wiem jak twój brzuch wygląda, może jesteś po prostu tak nastawiona na tą operację, a może da się u Ciebie coś z tą fałdką zrobić przez ćwiczenia?

Arabesko wiem :( . Dysponujesz jakimis zdjeciami ? Jak sie nazwywal lekarz ktory wykonywal ten zabieg ?

Jak chcesz to popoludniu moge wyslac ci na meila fotki. Niesety nie da sie nic z tym zrobic. Na pewno nie wyolbrzymiam sprawy . Rozstepow jest tle ze nie da sie ich zliczyc. I wiekszosc jest szerokosci 1 cm a pepek sie zdeformowal i wylazl na wierzch

czekasz az brzuch sie SAM wchlonie? Zamiast marudzic o operacji zabierz sie za gimnastyke! Plywanie swietnie dziala na miesnie brzucha, do tego kremy zeby uelastycznic skore, dieta i za 6 miesiecy brzuszek wroci do normy!

Gość ufdjghkjd
ćwicz codziennie - to nie boli, a kasę wydasz na co innego

Cwicze jestem na decie , I kremow nakupowalam sporo, takze jakbym mogla to zrobic za darmo - a nie przez operacje to juz bym dawno to zrobila

Gość arabessskAAA
Klinka Medycyny Estetycznej dr Adama Gumkowskiego ul. Kazimierzowska 43 02-572 Warszawa Ja zapłaciłam 10.000 ale ostateczny koszt jest podawany na wizycie kwalifikującej cie do zabiegu, zależy od stopnia zmian i metody.

Gość arabessskAAA
na razie muszę uciekać, będę wieczorem.

no to chyba zle cwiczysz, i zle kremy kupujesz. Ja mam w rodzinie przyklad kuzynki, 30 kg w gore przy ciazy a rok pozniej na plazy wygladala swietnie. Troche rozstepy bylo widac, takie cieniutkie biale kreseczki, ale brzuszek jedrny i plaski. Ale pewnie ze latwiej isc pod noz niz pracowac. Nie zapominaj ze z kazda operacja zwiazane jest ryzyko, nigdy nie wiadomo co sie moze stac, a ty masz w domu roczne dziecko i jestes gotowa zaryzykowac niepotrzebna operacje ???

ok bede czekac :)

Ja znam 4 takie przypadki osobiscie co dziewczyny mialy to samo co ja. Jedna z moich kolezanek Cwiczyla nie duzo bo 30 - 50 brzuszkow dziennie. Smarowalam brzuch tylko oliwka taka dla dzieci i po roku ma to samo co twoja kuzynka. Moja ciocia ma 45 lat i jej przuch przed 20 lat nie zmienil sie prawie nic wyglada tak jak moj obecnie pomimo to ze wazy ona 45 kg i jest bardzo szczupla a ma tragiczny brzuch. Syn ma 15 miesiecy a nie rok.