Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co kupic co--

co chlopakowi na walentynki?? tak do 20zl

Polecane posty

Gość co kupic co--

co moge mu za to kupic? wiem, ze to malo pieniedzy, ale nie mam wiecej :(

Gość co kupic co--
nie, to odpada... nie uprawiamy jeszcze seksu.. ;p prosze o jakies propozycje fajne ;p

Gość co kupic co--
:) tak, Ty dostaszniesz pluszowego misia.. a ja znajac zycie nie dostane nic :( dam mu prezent, on podziekuje i tyle ;pp

Gość co kupic co--
oj tak, jestem z daleka tu Leja :)

Gość nie rozumiem tego...
to po cholere mu coś kupujesz skoro on ci nic nie da? :O

Gość co kupic co--
no na gwiazdke mi nic nie kupil ;/ tak jakos wyszlo, ale mam nadzieje, ze na walentynki mi cos kupi... bo jak kupi to jak by to wygladalo, ze on mi cos da a ja jemu nic... a jak mi tez nic nie kupi to nie wiem :( cos jest nie tak wtedy..

Gość nie rozumiem tego...
Ale szczeniacki związek, aż żal... Czyli jak on ci nie dał nic na gwiazdke, to wyglądało ok, a jak ty nie dasz mu nic na walentynki to będzie jakaś katastrofa? Puknij się w łeb dziewczynko

Gość zacznijmy pisać tylko na czarn
dupy mu daj 🖐️ a tak poza tym, to na pohybel walentynkom, Polacy mają dzień Kupały!

Gość co kupic co--
to co mu kupic moge??? do 20zl?

Gość tak mysle
kup mu gacie w serca i czekoladki:D...jak ci nic nie da to zabierz mu czekoladki i sama zjedz i powiedz ze to za kare ze nie dostalas nic pod choinke i na walentynki:D... ...jakos wybrniesz z tego a i dasz mu cos do myslenia ze nie tylko na tobie wisi chec dawania jakiegos drobiazgu:-)

W zależności od tego co chłopak lubi, proponuję, np. wielką kartkę walentynkową, o ile się nie mylę kosztują 19zł. Wypisz i dostarcz ja np. przez jakąś osobę. Najlepiej dziecko, np. młodsza kuzynka/siostra/brat. To ma swoje uroki :) Jeśli Twój chłopak nie przepada za walentynkowymi dyrdymałami to kup mu jakiś, portfel lub bransoletki dla was obojga. (mój słodziak, mimo, że nie jest romantykiem ucieszył się takiej kartki i z takich gumowych niebieskich bransoletek z napisem LOVE). Pomysłów jest wiele, pozostaje tylko kwestia co kto lubi :)

Gość co kupic co--
do "tak mysle" swietny pomysl! to bylaby nauczka jak mi nic nie da.. ;)))))

Za 20 zł? Kup mu jakąś dużą kartkę walentynkową jak pisała Berberysika albo jeśli lubi to wielką czekoladę z TESCO:p

Gość co kupic co--
za kartkami to on nie przepada, raczej cos praktyczniejszego kupie. :)))) ten pomysl z czekoladkami mi sie podoba, jak mi on nic nie da znow to zjem mu te czekoladki ;p :P

Gość Anq25
Ale wy jesteście mało pomysłowi.... Za 20zl możesz kupić wiele rzeczy, zwłaszcza teraz na wyprzedażach nawet w firmowych sklepach: książkę, długopis fajny, bokserki, pasek, jakieś ozdoby typu bransoletka jak nosi, koszulkę, jakiś kosmetyk, jak ma komputer to fajną podkładkę pod myszkę albo podkładkę do ogrzewania kubka z herbatą na USB, możesz tez kupic coś sciśle walentynkowego np. bombonierkę z dobrej czekolady w kształcie serduszka. Zapomij o misiach, kartkach itp...na cholere mu takie gowienka?

Gość Anq25
BNB czy ty jestes gejem czy co?

Gość obczajcie to
Nie, on jest cyniczny !

Gość co kupic co--
kubek w sreduszka raczej nie ;]

T kup mu te czekoladki w razie czego, jeśli ci nic nie kupi to je zjesz :) A jeśli ostatnim razem on wykręcił ci numer i nic nie dostałaś, to też mu nic nie dawaj, będzie miał nauczkę :P (w razie czego kup czekoladki, i miej je w domu jakby jednak coś kupił to mu je daj, a jak nie to zjedz sama :) )