Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JanisJ

Powiedz mi czym jest Milosc?

Polecane posty

Gość JanisJ

Pisze to do wszystkich kobiet, ktore stracily kogos, kogo kochaly. Pamietacie to cierpienie, ktore nie chcialo Was opuscic? Myslalyscie, ze to przeciez On byl tym jedynym na cale zycie? Chcialyscie miec z Nim dom, dzieci... Powiedzcie mi, ze po takiej Milosci mozna na nowo sie zakochac i ulozyc sobie zycie... i ze o poprzedniej Milosci sie zapomina. Prosze...

Gość amaletta
Mozna :) Trzeba przejść przez wszystkie etapy żałoby. To trwa...Ale zycie toczy sie dalej i któregoś dnia znów na tenfakt otworzy się twoje serce

Gość amaletta
moje otworzyło się przed facetem spotkanym w sklepie spożywczym gdy pił oranżadę na kartki :)

Gość JanisJ
ja już zniesc nie moge że tylko jeden mnie chcial i wiem ze juz zaden mnie nie zechce

Gość amaletta
podszywie, oranżada nigdy nie była na kartki :D zmień to na czekoladę, która faktycznie była reglamentowana w ten sposób ;) :P

Gość amaletta
ok to niech będzie czekolada , pomyliło mi się , ale niezłe ziółko z niego było po po tej oranżadzie kilka lat potem pił już wino obrotowe i też dostał kopa , a wiec można sie zakochiwać do bólu :)

Gość JanisJ
Wcale nie mysle, ze nikt juz mnie nie zechce- podszywie.! Ale czy ja bede umiala pokochac...?

Gość JanisJ
jestem pelna bolu i rozczarowania ale wiem ze jak pojawi sie odpowiedni rycerz na rumaku przekocze siebie i juz bede na nim

mozna:) tez kiedys mialam taka sytuacje a teraz jestem bardzo szczesliwa...moze nawet bardziej :)