Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziazyz123

Chłopak/ON mnie oszulkuje! Jak mam go traktowac? Co robic?!

Polecane posty

Gość madziazyz123
ha ha ! I co ''lambadziaro'' chłopak mnie przeprosił, czyli wiedział , ze zrobił źle . Toksyna to Ty jestes, pewnie w dodatku brzyda i gruba i głupia . Zreszta ten Twoj nick mowi sam za siebie. Bo PO Ch*** te Twoje idiotyczne wypowiedzi jeśli , wbrew tym idiotyzma co piszesz wyszło na to , z e wiedział , ze robi zle! MOja forma pisemna była zła bo pisałam w nerwach a wtedy nie mysli sie o kropkach przecinkach itp.

Gość madziazyz123
# Lambadziara Ocena: down 94 up Bardzo obraźliwe słowo odnoszące się do kobiet. Oznacza ono, że kobieta na którą tak powiemy jest uważana przez nas za kobietę chętnie i często uprawiającą seks (nierzadko z przypadkowymi mężczyznami). Jest to slangowe określenie dziwki. np. - Ale z tej laski lambadziara Tagi: Brak. Powiązane słowa: Brak. Data dodania: 2006-10-04 usuńZgłoś do usunięcia Podaj powód: Spam Zbytnia wulgarność Obraza uczuć religijnych Inny powód: Zgłoś # Lambadziara Ocena: down 30 up Słowo oznaczające kobietę lubiącą robić lody, jezdzic lanserskimi samochodami, mające przy boku faceta-dresa. Ale takze uprawiające seks z każdym napotkanym facetem który postawi im drinka kupi ciuszek etc. Zobacz jaka lambardziara jeba** !

Gość wertyju
autorko, tak jest z facetami niewiadomo dlaczego, taki foch, potem przepraszaja, nie pierwszy i nie ostatni raz, a szoda, bo te drobne klamstwa tez bola