Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g.i.n.a.

Faceci to dranie

Polecane posty

Gość g.i.n.a.

Każdy bez wyjątku zdradza. A ten kto tego nie robi to i tak prędzej czy później zdradzi. Ja już po raz kolejny przekonałam się na własnej skórze. Tylko jak tu teraz drania zostawić skoro mieszkamy razem, a ja jestem w ciąży, w dodatku nie pracuję i jestem na jego utrzymaniu ... :(

Gość Konopnicka/
no chciałabym napisać to co osoba wyżej, ale nie mogę. Chodzi o to, że każdy facet ma w sobie coś z drania, a zachowania go cechujące są różne - nie tylko zdrada. Więc automatycznie każdy nim jest. Inni zauważają to bardziej inni mniej, przymykają oko, srają się. Mówi się trudno.

moj jest kochany, zaden z niego dran :P przykro nam ze trafilas na idiote, ale widocznie takich przyciagasz :P

Nie zostawisz go, bo nie możesz :) upalował cie jak chciał, osadził w domu bez klamek i teraz może sobie bezkarnie skakać z kwiatka na kwiatek :)

Gość g.i.n.a.
A jak tu nie generalizować, skoro to mój trzeci poważny związek i po raz kolejny dowiaduję się o zdradzie? To samo przeżywają też moje koleżanki. Najgorsze jest to że mój facet kompletnie sobie nic z tego nie robi, wręcz twierdzi, że to ja robię problemy, bo on "tylko po pijaku przeleciał jakąś dziwkę".

Gość GOSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bylam w podobnej sytuacji chcesz to mozemy pogadac na gg

Powiedz, że Ty na trzeźwo nie chcesz złapać od niego syfa, którym zaraził się od jakiejś dziwki, więc niech się spakuje i wypierdala. Ja tak zrobiłam ;) Tylko, że to ja się wyprowadziłam wtedy

eh te baby, najpierw się wiążą z debilami, a potem rozpaczają :o ja wśród moich znajomych nie znam ŻADNEGO przypadku męskiej zdrady, za to kilku moich kumpli miało rogi przyprawione przez laski. oczywiście kopnęli dziffki w tyłek i są teraz z normalnymi kobietami, ale takie są fakty :o

Gość zelislawa5
zelek ma racje

Gość kazda jak gina to idiotka

Boże!!!jak ja nienawidzę uogólniania! Nie wszyscy faceci są źli i nie mów mi że każdy którego spotkałaś był sukinsynem.Często to kobiety są gorsze...

g.i.n.a -tak na wesolo, to przeciez ci faceci z kims zdradzaja.Czyli mozna zadac pytanie co bylo pierwsze?Jajko czy kura.Facet , ktory zdradza, czy kobieta, ktora z nim to robi.Dylemat odwieczny.Ale tak na powaznie to mysle, ze problem jest w Tobie.Przykro mi ale tak to widze.3-raz tak wybrac to cos zle oceniasz, zle odbierac postawe mezczyzn.Zabraklo Ci zdolnosci przewidywania. I zawsze trzeba miec plan B na wypadek jesli cos nie wypali i jak z sytuacji patowej wybrnac.Teraz musisz znalezc plan B.Oby Ci sie udalo.Tego Ci zycze , tym bardziej ,ze oczekujesz dziecka.Podwojna bierzesz odpowiedzialnosc -za siebie i dziecko.