Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoc dla Haiti

Proszę, pomóż. Pomoc dla Haiti

Polecane posty

Gość Pomoc dla Haiti

jeśli nie możesz zrobić przelewu, proszę, wyślij chociaż kilka sms-ów. W tej chwili nie mam żadnych oszczędności, ale i tak wysyłałem smsy aż mi się skończyły środki na karcie. Ty też możesz im pomóc. Proszę, pomóż im. http://www.caritas.pl/news.php?id=9765 Dziękuję za dobre serce :)

WYŚLIJ SMS O TREŚCI "POMAGAM" NA NUMER 72052, koszt 2,44 zł z VAT. Kochani, dołączajcie się :)

Gość ja wysłałam

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie wierze w takie akcje

tę akcję prowadzi Caritas Polska, więc masz pewność że pomoc rzeczywiście dotrze do poszkodowanych.

Gość gugugaga
szkoda tylko ze te pieniądze nie trafiają do naprawdę potrzebujących to samo było z akcją

Gość gugugaga
pokonamy fale czy cos takiego

Gość gugugaga
mam poglądy antylkerykańskie także tez nie wspieram takich akcji te pieniądze naprawde nie trafiają do tych ludzi a jesli juz to mała cząstka bardzo mi ich szkoda a ty jarząbek czy jakos tak w piekle sie bedziesz smazył(a) huj ci w oko

Gość gugugaga
człowieku sprawdz sobie w necie kim jest antyklerykal intel;igencie

Jarząbek nie mam do Ciebie pretensji że jesteś skończonym idiotą i rasistą. Zastanawiam się czy kiedykolwiek zmądrzejesz.

Gość gugugaga
a gdyby ciebie to spotkało

to by mnie spotkało, wypadki sie zdarzają i też nieraz miałem w życiu pod górkę :o

ale wami łatwo manipulować, dobrze Lis kiedyś powiedział - ciemny lud kupi wszystko :)

Gość gugugaga
troche empatii

Gość gugugaga
słuchaj ja tez w to nie wierze i nie daje na to kasy ale po prostu szkoda mi tych ludzi

dużo bardziej jest mi szkoda biednych dzieci w Polsce, którzy przez ojca pijaka żyją w ciągłym terrorze. małe czarnuchy i tak zyją w nędzy, więc takie kataklizmy to dla nich, w pewnym sensie, uwolnienie od cierpienia :)

Gość gugugaga
mnie szkoda wszystkich którzy cierpią i napotykają na nieszczęścia i szkoda mi ciebie bo jesteś rasista trochę tolerancji

Gość Jarząbek jak Ci tak
żal duzo bardziej tych dzieci pijaków, to powiedz co dla nich zrobiłeś? Niech zgadnę, nic prawda. Na żalu się skończyło.

mam ci się chwalić na forum jak co jakiś czas zapraszam dzieciaka sasiadów, zeby w spokoju najadł sie i odpoczął od stresu w normalnym domu?? przecież takie przechwałki są żenujące, robię to co robię, ale nie żeby się chwalić, bo nie robię tego na pokaz. Ty dla uspokojnia sumienia wrzucisz 20 zł na ratowanie haitańczyków i od razu będzie ci lepiej na wątrobie, bo COŚ zrobiłaś... to też jest śmieszne

Gość gugugaga
tez tak mysle jak moj poprzeddnik

Gość gugugaga
nnie udowodnisz ze cos robisz bo jak ale jesli tak to brawo

Gość Jarząbek jak Ci tak
"mam ci się chwalić na forum jak co jakiś czas zapraszam dzieciaka sasiadów, zeby w spokoju najadł sie i odpoczął od stresu w normalnym domu?? " No właśnie sie pochwaliłeś. Dobrze że ten mały nie jest czarmy, co? Bo byś go olał. Oczywiście ze wrzucając 20 zł COŚ ZROBIŁAM. Tak jak Ty zrobiłeś coś dając dziecku jeść. Idioto.

>>Oczywiście ze wrzucając 20 zł COŚ ZROBIŁAM. wrzucając to w caritasie wspomogłaś budowę niezbędnej wszystkim katolikom świątyni opatrzności bożej...

Gość Jarząbek jak Ci tak
A może jakby takiego dziecko alkoholika umarło z głodu to tez by było dla niego uwalnonienie od cierpień? Raz na jakiś czas dasz mu skosztować lepszego zycia, po to tylko żeby wróciło do swojej nędzy!