Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Pytanie do grubych i brzydkich,ale bogatych

Polecane posty

Gość

Co wam z tych pieniędzy skoro straszycie swoją osobą,co wam po studiach i dobrej pracy skoro jesteście zakompleksieni.Bo jak można nie mieć kompleksów będąc grubym,brzydkim jeszcze gorzej jak jedno i drugie.Jaką wy macie radość z życia? Sory ale jakbym była gruba,brzydka i miała full kasy to i tak bym była nieszczęśliwa.Nic wam nie dadzą ciuchy z górnej półki bo i tak wiadomo jak w nich wyglądacie...

Gość
No co? przecież to jest smutne :(

Gość Rrrwaczka
Coś czuję, że autor topiku jest nie tylko gruby i brzydki, ale też biedny i bardzo zawistny :classic_cool:

Gość e tam wcale nieprawda
Nie masz racji. Pieniądze to władza. Piueniądze to szacunek w społeczeństwie. Ktoś kto jets bogaty cieszy się szacunkiem jako mądry facet/kobieta która własnym rozumem się dorobiła. Zresztą nawet odziedziczone bogactwo budzi respekt. Mlodośc przemija, uroda przemija, a wygodne zycie w luksusowym domu zawsze jest przyjemne. Bogaty brzydal może sobie kupić setki ładnych panienek na wieczór i na całe życie jakby miał ochotę jakąs poslubić. A biedny piekniś może zostac żigolakiem czyli dziwką... Masz racje uroda jest ważna ale kasa jest jeszcze ważniejsza poza tym z wiekiem ludzie się starzeja więc traci to zupełnie znaczenie

Gość
Rrrwaczka mylisz się jestem kobietą :)

Gość
e tam wcale nieprawda Coś w tym jest...ale dajmy na to taką Niezgodę,jest wykształcona dziana,nie wiadomo jak z Kammelem dajmy na to że są razem?!...i co z tego jak każdy ma obrzydzenie jak patrzy na nią.Co Ona czuje patrząc w lustro?

Gość ann appebaum
A zona Radka Sikorskiego jaka brzydka? No i ją chciał, powiem ci że to jest bardzo często - bardzo ładna dziewczyna i brzydal albo w drugą strone, przeciwieństwa się przyciagają

Myślę, że taka Niezgoda ma głęboko w doopie to co myśli sobie jakiś tam użytkownik Kafeterii, bo wygrzewa się na plaży na Bahamach :P I nawet jeśli myślisz, że ma kompleksy, to mi się wydaje, że jej kompleksy odeszły w niepamięć jak poznała sobie wymarzonego faceta, z którym jest szczęśliwa i dla niego zapewne piękna. Nie zazdrość więc :)

Gość
Nie wiem jak wygląda żona Sikorskiego

Gość q23ew
ale bogaty brzydal zawsze może zrobić sobie operację plastyczną, opłacić prywatnego trenera, i będzie piękny.Natomiast gorzej być brzydkim i biednym, zdecydowanie

Gość
clementine naiwna jesteś skoro myślisz że to miłość,a co do plaży...Sorry z takim wyglądem może robić za kaszalota

Gość szczupla ladna i biedna
:P:P:P

Gość
Podobno pieniądze szczęścia nie dają a uroda owszem...przynajmniej dobre samopoczucie

A jakie niby masz dowody, że nie łączy ich miłość? Nic na ten temat nie wiesz, to Twoje przypuszczenia. Moim zdaniem takie gadanie jak Twoje charakteryzuje ludzi, którym czegoś w życiu brakuje. Gdybym się dowiedziała, że jacyś ludzie mówią o mnie, że jestem brzydka, głupia i cokolwiek innego, to wiesz co? Miałabym to gdzieś, bo mam wspaniałego chłopaka, przyjaciół, rodzinę i żadnych kompleksów ;) A jak ktoś nie ma własnego życia, to niech wylewa nade mną żale ;)

Gość q23ew
i tu się nie zgadzam jak ktoś jest niedowartosciowany to nawet jak jest piękny to ma problemy z samoakceptacją.Wszystko zaczyna sie w głowie.

Gość
clementine ta akurat...:o

Gość
q23ew No z tym to się zgodzę

Ja miałam w liceum taką koleżankę dużych rozmiarów, była bardzo pewna siebie, lubiana a jak związała się z facetem, to inne dziewczyny z naszej klasy gadały za plecami, że taka gruba, brzydka, a ma faceta. Myślicie, że ją to coś obchodziło? Była szczęśliwa, kochana przez swojego faceta, a te koleżanki zazdrosne i niedowartościowane- co z tego, że szczupłe?

Gość laleczkaaaa
no masz rację lepiej jest być pięknym i bogatym ;) niektórzy są brzydcy i bogaci ,ale bogactwo czesto idzie w parze z urodą. Np ładna laska bez problemu poderwie bogatego faceta, ładna chetniej zatrudnią w pracy, ładna może zarabiać jako modelka, na błedy ladnej łatwiej przymyka sie oko., juz nie mówiąc o tym ,że jak ma się dużo kasy to latwiej zadbać o siebie i sprawic ,że bd się lepiej wyglądało..Znalam dziewczynę ktora byla piekna kiedyś taka naprawdę piękna, od czasu kiedy wyszła za mąż i urodzila dziecko no i brakowało jej kasy schudła i zbrzydla i to bardzo widac jej zmarczki ,a jeszcze nie powinna ich mieć.. żadko która biedna kobiecina wygląda dobrze ok 35 , 40..