Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osoba przepisowa

Przestrzegam ograniczeń prędkości - ludzie się ze mnie śmieją i nabijają

Polecane posty

Gość Osoba przepisowa

Jeżdżę przepisowo. Ograniczeń prędkości przestrzegam. Jak jest 40 km/h to tak jadę. A ludzie się ze mnie śmieją i nabijają :O

Gość dla kobiet tylko wyglad sie

Gość dla kobiet tylko wyglad sie
liczy i zeby facet byl brawurowy. was kreca debile co sie popisuja i jezdza 150 na godzine jak wariaci, bo dla was taki jest meski

Gość Osoba przepisowa
Jak są znaki to chyba po coś tam je postawiono. Widzę np znak ze wybiegnie na ulicę sarna to się zatrzymuję, obserwuję teren i potem powolutku jadę do następnego znaku. Ostanio jadący za mną trąbił straszliwie, doprawdy nie wiem po co, chyba myślał że tak odstraszy sarny, ale mój dziadek jest leśnikiem i wiem że jak ma na jezdnię wyskoczyć to i tak wyskoczy.

Gość bez jaj bez jaj

Gość Osoba przepisowa
jestem legalistą! prawo jest po to aby go przestrzegać;

Gość jak jest 40 na godzine
to kurwa nie wolno wiecej jechac

Gość ci co nie przestrzegaja
przepisow potem powoduje wypadki

jedzie taki 150km/h tam gdzie jest 60km/h i potem słyszymy, że na drodze zginęło dziecko. Takim powinno się prawo jazdy odbierać dożywotnio, anie 4 pukciki i jedzie dalej :(

Gość oooooooooooooooo
racja zawsze jest po stronie kierowcow i tak byc powinno to oni wspomagaja budzet , to oni placa ubezpieczenia a z piechura biedaka jaki zysk? prta sie to to po ulicach i jeszcze pierdzi i narzeka najczesciej na to ze samochodu nie ma.

przekroczenie o 50km/h dozwolonej predkosci to 10pkt karnych i 500zl, a nie 4 pkt

Gość nie no bez przesady
trzeba miec zdrowy rozsądek, a nie bezmyslnie przestrzegac wszystkich przepisów - bo ci co je tworza to też tylko ludzie i mogą się mylić! sarna równie dobrze moze ci wyskoczć przed znakiem i co? jak nie było znaku - to wogóle nie uważasz i walniesz w nią te przepisowe 90km/h poza terenem zabudowanym? i sie zabijesz bo cie przepisy nie uchroniły :D

Gość AGATUSIA.25
Musze sie z wami podzielic moim szczesciem kiedys znalazlam na forum tabletki http://www.intymnosc.pl/aff/7733/powiekszani e-piersi/fabulous-breasts-tabletki-90-sztuk-rekomendowany dlugo sie zastanawial ale wreszcie kupila. biore 3 tydzien ... i wiecie co... sa EFEKTY widac rozniece. D o tego skora jest taka miekka. Wszystkie staniki mi sa zaciasne kolezanka nie mogla uwierzyc jak jej pokazalam. Tez takie chce i juz zamowila. Jak sie chce to cos sie znajdzie dla kazdego, ja tam na operacje bym sie nie zdecydowala. I juz sie pogodzialam, ze mam male. A teraz jestem przeszczesliwa

Gość co ztego ze
jakis frajer dostanie 10 pkt a ty mozesz zostac kaleka do konaca zycia ! albo ktos moze zabic twoje dziecko1