Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corazon

Szukam Koleżanki

Polecane posty

Gość corazon.
Do rozmowy, do przytulania do grania w warcaby, spacerów, chodzenia do kina, ruchania w samochodzie i takie tam inne .

Gość hr Rosporek-Walicipski
a co do chu.ja nie wystarcza ci Renia Rączkowska, ciulu

Gość corazon.
Sam jestes ciuelem, facet potrzebuje baby jak powietrza !

tak jestem dziewczyna nie widzicie ze jestem pod czarnymnikiem a nie pod pomaranczowym ;0

Gość
a po co Ci netowa koleżanka? powiedz jeszcze, że masz żonę, której nie możesz się zwierzyć, bo Cię nie rozumie i już będzie wiadomo co z Ciebie za typ jest :o

Gość babskich pogaduszek
czy aby napewno? :classic_cool:

a dlaczego sie zawiodlas ? wiesz w przyjazn teraz trzeba wierzyc z przymrozeniem oka, bo ludzie sie ciagle zmieniaja, ja tez mialam to samo, zycie mnie nauczylo

..no bo gdy pomaranczek na forum brak, to zycie traci juz smak :P nie przejmuj sie tymi podszywami

zawsze bylam na jje zawolanie mozna powiedziec ,,a gdy ja cos potzrebowalam to ona nie mila nigdy czasu .. ostanio najwaznejszy jest dkla niej chlopak , nawet nie ma czasu wpasc na kawe .. zawsze gdy sie zwierzalam z czegos to zawsze musial wypaplac ,,

Gość ugufrgtr
a skąd jesteś?

czuje sie teraasz taka samotna bo na codzien nie mma tak sobie z kim pogadac ... isc na zakupy na kawe ..

Gość czasami jest wesoło dzięki nam
Np gdy piszemy coś o gęsiwie albo o cyckach :classic_cool:

corazon dziewczyno:) teraz twoja kolezanka ma faceta jest innaczej juz tez z wasza przyjaznia,troche mozna to zrozumiec ze nie ma az tak bardzo czasu dla was dla ciebie, oraz to ze facet jest dla niej kims waznym i bliskim, ale........... jest takie cos jak przyjazn i prawo lojalnosci, nie powinna mowi tego jemu o czym rozmawiacie to nie fair, powinna oddzielic facet sprawy z nim i wasza przyjazn, nie mozna sie tak do konca zatraca w zwiazku trzeba tez miec swoje zycie moim zdnaiem i to widze ze koleznaka zle zrobila, takze nie twoja wina 🖐️