Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdhdhhd

wkurwia mnie to!początki znajomosci z facetami

Polecane posty

Gość dgdhdhhd

to tragedia wchjodzą w dupe do obrzydzenia.Codziennie slodkie smski kwiatki i rózne pierdoły.Mam chude i krzywe nogi i jak słysze takie pieprzenie "no co ty masz piekne nogi cudowne powinnaś kupic sobie tą mini"to mi się odechciewa wszystkiego:OKompelementy są fajne ale jeżlei sa dobierane z sensem po takich haselkach to ja już w żaden komplement nie wierze.Miłe słówka przestają mnie wzruszać jak slsze je wkoło do obrzydzenia.Ja nie wiem gdzie dziewczyny znajdują normalnych facetow.A jak się taki zakocha to juz jest w ogóle tragedia słodzi i slodzi jest nienaturalnie milo ale beznadziejnie

Gość hani343
idz do dresa on wyjedzi z dynki i poprawi z buta bedziesz zadowolona :)

Gość dgdhdhhd
bezczelnosci i hamstwa tez nie lubie.Ale nie naturalnych gadek nie cierpie bo przestaja cieszyć..I potem nawet na prawdziwy komplement nie zwraca sie uwagi.Kazdy facet tak sie zachowuje jak chce zdobyc laske to tanie durne chwyty...a słodzenie kazdego dnia sprawia że po jakims czasie tez przestje cieszyc bo wychodzi bokiem.WOlałabym uslyszec że podoba mu sie mój tyłek albo oczy....albo nowa bluzka(której nawet nie zauwazayl)a nie na siłe szablonowe hasełka...Jak wiem ze komplement jest nieszczery potem w prawdziwy tez nie uwierze

Gość to im to
powiedz:O

Gość najdłuzej do wieczoraa
dziewczyno, skoro on mówi że uwielbia twoje nogi to tak jest :D ja gdy byłam młodsza to miałam kompleks pupy rozmiaru J.LO. Nie lubiłam jej, a potem dowiedziałam się że ideał kobiety mojego faceta to właśnie kobieta z pupą większą niż J.Lo :P. Więc nie patrz tak na siebie krytycznie, PIĘKNO JEST WZGLĘDNE.

Gość a ja poprę autorkę
Wolałabym trochę więcej naturalności w stosunkach z facetami, a to jest problem głównie początku znajomości. Naturalne jest, że dopiero się poznajemy, mimo całego entuzjazmu mamy jeszcze dużo sobie do powiedzenia. Nie jestem królewną, którą trzeba przekupić, olśnić, nie ma żadnego kastingu, na którym trzeba się zaprezentować, a jak już się to uda to co? Nie trzeba? W początkowej fazie znajomości oczekują poznawania się, chciałabym żeby facet pokazał mi siebie, a nie adorował mnie jako tako.

Gość hehe ale dziwaczka
to przestan sie zachowywac jakbys byla pępkiem świata !. Zapewne gdy przeybwa się z toba sam na sam to stwarzasz atmosfere, która wskazywałaby ze jestes obrażona na cały swiat i czujesz sie mega mega brzydka. I ojej, ale az błagasz tym wzrokiem aby ktos powiedział cos miłego.. A gdy ten juz cos takiego mówi, to tobie jest w d*** zle. Idz do psychologa. Poprawi ci sie.

a dla mnie jestes dziwna.Madra kobieta wie jak pokierowac rozmowa, jakie pytania zadawc, wysnuc wnioski z tych rozmow, zachowan i jest cud, miod i orzeszki.Widocznie sprawiasz wrazenie pustej lalki o szklanych oczach i tak Ci slodza, myslac, ze na inteligentniejsze rozmowy szkoda czasu.