Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szcęśliwa

PERMANENTNY MAKIJAŻ HURA -LONDYN

Polecane posty

Gość szcęśliwa

jestem bardzo zadowolona z wykonanego makijażu permanentnego brwi i ust u pani KAMILI SKRZYPCZAK z Bydgoskiego STUDIA ESTETYKI .POLECIŁA MI JĄ MOJA ZNAJOMA...ONA Z KOLEI JĄ ZNALAZŁA PO OPINIACH Z FORUM ; PERMANENTNY BYDGOSZCZ .TA BABECZKA TO NAPRAWDE SUPER FACHOWIEC!!!!!! JESTEM SUPER ZADOWOLONA BO PRZYLATUJE DO LONDYNU OD JAKIEGOŚ CZASU WIĘC NIE BĘDĘ MUSIAŁA DO NIEJ LECIEĆ-CHCĘ SOBIE ZROBIĆ KRESKI . słuchajcie dziewczyny nie warto na takich zabiegach oszczędzać kasę tyko uderzać do znanych sprawdzonych osób.wiem to bo sprawdziłam na własnej skórze,trafiłam do salonu gdzie zaoszczędzić miałam pare groszy-a skończyło sie tym ze musiałam robić makijaż ponownie bo kobieta tak mnie urządziła ze koszmar.Pani kamila naszceście uratowała sytuację.polecam ja serdecznie i z czystym sumieniem.powodzenia a dla zainteresowanych nr tel do p kamili to 513094655 a kontaktowy do londynu +447809542774 tam można się zapisać .co prawda robi w londynie w domu,ale może z tego co słyszałam dojechać do domu. STRASZNIE SIĘ CIESZĘ.