Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfdhb

jak to jest z tym zmeczeniem na poczatku ciąży?

Polecane posty

Gość hfdhb

jakie to jest uczucie.

Gość lllllllllllllllllllllllllll
ja to moglam spac non stop. Po przyjsciu z pracy od razu bylo kimono

Gość hfdhb
przez caly dzien czulem sie ok ale o godz. 15 odlot, nei bylo mnie, nie szlo sie za mna dogadac. mogalam spac na stojoco. najgorsze bylo to ze bylam jeszcze wtedy w pracy.

Gość Wildangelka..
Czynnosci,które do tej pory wydawaly Ci sie proste,teraz sprawiaja baaardzo duży kłopot..po prostu nie masz na nic siły..:))

Gość qae32ew
ja to się raz musiałam zwolnić z pracy , przyszłam do domu i spałam od 11:30 do 15:oo i wtedy się ledwie zwlekłam żeby jakiś obiad sklecić.

Gość beata81009
ja spalam do poludnia, szybko sie męczylam.. ale najgorzej to pod koniec ciazy :P chociaz slowo najgorzej źle brzmi ja przy pierszej ciazy wstalam o 11rano zeby zjesc i szlam spac do 13 potem wstawalam i szlam spac o 16 znowu hehe jadlam i spalam i przytylam 25kg ale na szczescie wszystko zrzucone waze niecale 50kg :D przy drugiej ciazy gorzej bo zaszlam jak dzieciaczek mial 7miesiecy wiec zamiast spac to musialam sie nim zajac pod koniec ciazy bylo ciezko uspypialam bujajac malucha na hustawce ;) w drugim tymestrze miala mega duzo sily i w trzecim w zasadzie na poczatku pralam sprzatalam czesciej niz bylo trzeba to tak zwany "syndrom wicia gniazda" u przyszlych matek :) pozdrawiam autorke