inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 ....... pisze do was prosto z PL...........:)))))))):))))):))))............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 30, 2010 z pleszewa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Nie........... chłopczyku.........:D:D:) z Polski....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
disSeEE 0 Napisano Styczeń 30, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 disSeEE Skurwysyn................. ja jestem jedyny taki na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 30, 2010 A ja prosto z NL :) Pomaranczowy>od kazdej reguly sa wyjatki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 chillout23----- dwa razy wkleiłaś ten sam post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 xazui :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach