Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majaaaaaaa43625724

jaka perfuma dla faceta na walentynki?

Polecane posty

witam! mam zamiar kupic mojemu facetowi perfume na walentynki. nie wiem czy to dobry pomysl ale nic innego mi nie przychodzi do głowy;D perfuma moze byc do 250 zł...jaka byłaby najlepsza??? podkreslam że pozostaje mi zakup przez allegro bo nie mam innego mozliwośći dlatego pomóżcie mi w wyborze, razcej chodzi mi o znane firmy. d&g calvin klein kenzo itd;p a jeżeli chodzi o faceta to ma 19 lat, jest troche zwariowany a styl ubioru raczej skejtowski;p jaka perfuma byłaby odpowiednia? pomózcie!

Gość czego to kobiety nie zrobią
Perfuma jest to wyciąg z piżma połączony z wodą kolońską podrzędnego gatunku .

Gość
Do cholery nie mówi się perfuma :o

Gość t4d
19 lat i używa perfuma, perfume? :o Jak ty maturę napiszesz?

Gość peeeeeeeerfumyyyyyyyy
moze jeszcze ewentualnie kupic PERFUM :D tez zajebicie pachnie, prawie tak samo jak perfuma ;] kurwa co za tluki sie rodza

Gość czego to kobiety nie zrobią
fajna prowokacja :)

Gość walec
kup obojętnie jakiej perfumy pół litry

Gość hhahahahahaahahahhahah
A czy perfuma to to samo co perfum? A może parfum? :D hahahahhaha powodzenia :/

Gość peeeeeeeerfumyyyyyyyy
pojedz pojedz. tylko jak bedziesz pytac o najlepszy zapach, to nie chcac se lipy natrzaskac uzyj normalnej poprawnej formy ------- PERFUMY! perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy perfumy i zapamietaj do chujja raz na zawsze

Gość EYESSSSS
Woda toaletowa Oriflame Giordani Man ZAJEBISTA JEST!!! WSZYTKIE MĘSKIE ŚMIERDZĄ POKRZYWĄ A TEN PIĘKNIE PACHNIE!!!!!

Gość EYESSSSS
DROŻSZ,CZYLI?//

Gość mammamiapomidore
Skoro już wyjaśniliśmy sprawę odmiany rzeczownika "perfumy", to doradzam Issey Miyake :"L'Eau de Issey" - to lubię na moim mężczyźnie.

Gość Ulryk von Krakau
żeby dobrze kupić perfumę :) musiałabys je przede wszystkim powąchać potem napiskać na faceta i dopiero po kilku godzinach stwierdzić czy to jest to. Męskie zapachy są bardzo trudne do dobrania. Osobiście mam 212 oraz DKNY red delicious i... 212 bardzo mi sie osobiście podoba ale moja była dziewczna czasem do mnie mówiła że powinienem się częściej myc :P nie wiem czemu - ten zapach jest bardzo trwały i resztki można wyczuć nawet po kilku dniach (pomimo mycia się) a na końcu czuć tylko piżmo. DKNY red delicious za to raz ze mnie zlizała :D widocznie ten się podobał, tak że różnie bywa... 212 sa na wieczór i do garnituru a red delicious na letni dzień do zwykłego stroju albo na luźna imprezę. Najbardziej oklepane i znane sa Hugo Boss szary. A jak rzeczywiśćie chcesz się wyszarpnąć to kup coś Armaniego :) np. Acqua Di Gio Ktoś dobrze radzi kup w avon albo oriflame za 70 zł coś a może i tak mu sie spodobać chociaż to nie jest perfuma :)

Gość Ulryk von Krakau
jak nie masz dostępu do perfumerii a czasu jeszcze jest to mozesz kupić próbki na allegro, są chyba po ok. 5 zł. Kup ze dwie trzy tych zapachów na które się zdecydujesz. Potem wybierzesz odpowiedni.