Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadoma wielkaaa

CO ZROBICZ KOLEGA?

Polecane posty

Gość Niewiadoma wielkaaa

WITAJCIE, Wlasnie dzis odezwal sie do mnie kolega z Francji na gg, zaczelismy gadaco wszytskim, spytal jak spedzam swieta.Odpowiedzialam,ze jeszcze nie wiem, ze moze pojade do Polski.Dodam,ze mieszkam w uk.Zaproponowal wiec swieta u siebie :) I teraz nie wiem co robic?czy jechac do pl czy do niego do francji;/ Czy wy tak jak ja uwazacie,ze to zaproszenie ma podtekst seksualny?? :)

Gość Niewiadoma wielkaaa
ale z drugiej strony moglabym pojechac i spedzic z nim te swieta .Nie wiem co robic .Ufam mu wiem ,ze nic mi nie zrobi itp itd etc, ale wyczuwam w tym wszytskim sex... Jak myslicie?Czy moze to poprostu po kolezensku??

Gość alicja z WC
a jak myślisz ? Nie ma wolnej dupy to się odezwał .

Gość Niewiadoma wielkaaa
zaraz napiszecie, ze na pewno chce Cie wyruchac, bo tak pewnie jest ;) ale chce spytac, czy mozliwe jest to,ze poprostu zaprosil mnie po kolezensku??i rzeczywiscie chce spedzic ze mna te swieta bo np bedzie mu smutno...

Gość Niewiadoma wielkaaa
Kurde chyba sama sie nie slysze :(

Gość Niewiadoma wielkaaa
Czy jst tu ktos kto rozumie i odbiera to zaproszenie NIE jako propozycje seksualna??????

Gość Niewiadoma wielkaaa
znamy sie jakies 6 lat, studiowal razem z moim bylym na jednym roku.wspolne imprezy, czesto gadalismy, ale ostatnio wlasnie zaczal sie czesto do mnie odzywac, gadamy na gadu, jest jakos dziwnie mily.Nie wydaje mi sie zeby mu chodzilo tylko o seks, skoro mieszkami od siebie tysiace kilometrow.

Gość Niewiadoma wielkaaa
Byl w polsce na swieta, ja zostalam w uk, wiec napisal do mnie na gadu w swieta czy chcialabym sie spotkac ale ja przeciez bylam w uk, wiec nie dalo rady.Nie wiem co robic i o tym myslec.Nie ukrywam,ze jest atrakcyjnym facetem ale zupelnie nie wiem jak odbierac jego zachowanie? Czy chodzi tylkoo skes czy niekoniecznie.W sumie moglabym poijechac do niego na te swieta, wclae nie musze rozkladac przed nim nog, zobaczylabym jak sie sytuacja rozwinie, tak poprostu spedzic wspolnie swieta.

Gość i tak rozłożysz
Upije Cie tanim winem i będziecie kopulować jak dzikie króliki :D

Gość Niewiadoma wielkaaa
Jak to facet na pewno bedzie probowal ;)

Gość Niewiadoma wielkaaa
ale taka prawda ,ze to juz ode mnie bedzie zalezalo czy do tego dojdzie.Najpierw jednak wolalbym rozwiazac zagadke zaproszenia:) Kurde my baby to wszytsko musimy analizowac;/;/;/;/ :)

Gość Jakby chciał sobie pogadać
To zaprosił by kumpla, ale w sumie Co ci zależy cipka nie mydło, tylko się zabezpieczaj.

Gość Niewiadoma wielkaaa
Jest tu ktos kto ze mna porozmawia na ten temat ? czy otraficie gadac tylko o kupach, wymiocinach i miesiaczkach?? :)

Gość Niewiadoma wielkaaa
Powiem szczerze,ze ja jestem sama od pol roku i juz nawet nie pamietam kiedy uprawialm ostatni raz sex.Nie ukrywam, ze fajnie by bylo sie spotkac, a jesli nawet do tego by doszlo to w sumie ok, jestesmy dorosli,a przedewszystkim sami ,mozemy robic co chcemy.Nigdy w moim typie nie bylo spanie z kim popadnie, ale nie ukrywam,ze tym razem mam ochote sie skusic :)

Gość Niewiadoma wielkaaa
no fajnie mi sie rozmawia sama ze soba :):):)

Gość o jezu widac ze chcesz
jechac i sie ruchac z nim, to kurwwa jedz, a nie trujesz duupe :o

Gość a co to do h u j a
co tak od razu ostro na dziewczyne najezdzacie??????????????????????????????????? :-o Jest dorosla wiec wie co ma robic

Gość KOSAAAAAa
A JA STAWIAM, ZE ZALEZY MU TYLKO ZEBY JA PRZELECIEC :)

Jeżeli wiesz że na związek nie masz co liczyć bo jest odległość za daleka ani on do ciebie nie przyjedzie na stałe ani ty do niego to raczej wiadomo czemu cię zaprasza. Jest też opcja że cię lubi i mu tam smutno co i tak nie wyklucza sexu. Reasumując jak jesteś ciacho to on tego chce :D

Gość .EmOo eWelĆia
www.emo-ewelcia.blog.onet.pl