Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewime33

piesek

Polecane posty

Gość niewime33

Chca mi dac pieska na urodziny, malego rasowego i taki w sumie maly pozostanie. Mieszkam sama, w bloku, 2pokoje, no ale nie wiem. Piszcie za i przeciw. Szczerze mowiac jestem domatorka i nie lubie wychodzic zdomu na zawolanie. Nie wiem co robic.

Gość niewime33
podnosze, bo piesek czeka

Gość szalona stokrota
obcy ludzie nie odpowiedza ci na pytanie czy chcesz go naprawde miec czy to bedzie raczej chwilowy kaprys? jesli mialoby ci to pomoc...ja mam 1 pokoj, pracuje ( w sumie dosc duzo, nawet w weekendy) , mieszkam sama i mam cudnego maltanczyka i nie oddalabym go w zadnym razie, i radze sobie z obowiazkami i tez lubie pospac rankiem ale jak te cudne oczka na mnie patrza proszac o spacer nie zastanawiam sie! ale to byl moj swiadomy wybor! pies to zywe stworzenie z uczuciami , nie moze to byc przypadek! co z tego ze ktos ci napisze tak, tak bierz pieska bo jest smieszny kiedy ty bedziesz dla niego zimna a przy kazdym porannym spacerze przy mrozie bedziesz go przeklinac??? powiem ci tylko tak: jesli czegos sie bardzo chce, mozna polączyć wszystko - nawet prace z wychowaniem szczeniaczka powodzenia!

Gość niewime33
Dziekuje, najbardziej wlasnie przeraza mnie ta praca, bo ja pracuje po 12 godz. i mam dyzury nocne, po ktorych jak przychodze do domu, to nawet mi sie nie chce wyjsc do sklepu. Rano ledwo zdazam do pracy, atu eszcze wyprowadzic pieska. Mrozy czy inne mnie nie przerazaja, tylko wlasnie ten czas. Noi jest jeszcze taka sprawa, ze dlugo cierpialam na bezsennosc, teraz po terapii spie dobrze, ale bardzo lekko. boje sie, ze z powodu psiaka bede sie budzic i w konsekwencji nie spac. Nie wiem to sa moje watpliwosci, ale milosci mam wiele dla tego pieseczka, stad tez tyle watpliwosci.

Gość niewime33
czesto u mnie sa balangi , nie ma wtedy co jesc , nie wiem czy mozna dac alkohol pieskowi? boje sie ze z braku zakaski kolegom moim nie przyjdzie pomysl by pieska przyrzadzic i podac jako komsumcja do wodki

Gość niewime33
kurde podszywacz ten wyzej

Gość no more alcool
pracujesz 12 godzin i chcesz skazac psa na takie meki(12 godzin bez siusiu)?:O daj sobie spokoj z psem!!