Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czy czy

Czy mogę już zrobić test?

Polecane posty

Gość czy czy czy

Witam, dokładnie tydzień temu miałam zabezpieczony stosunek, poza tym biorę yaz, jednak dowiedziałam się, że inne tabletki, które biorę prawdopodobnie obniżają skutecznosc yaz. Dziś lub jutro powinno być krawienie z odstawienia. Jednak za bardzo się stresuje, wiem, że zabezpieczony, wieć pomyślicie, że głupie dziewcze, ale niestey....można lecieć do apteki?

Gość czy czy czy
Tak, ale stres robi swoje....poza tym pewnie przez stres moze się opóźnić...chyba....:-)

Gość ....oooovvvv
Ja bym zrobiła!

Gość czy czy czy
eh.....niby była prezerwatywa, ale zawsze na rączkach coś mogło zostać, i nie jestem pewna czy na 100% tabletki działają. Jakaś daj Bóg opatrzność jeśli sie nic nie stało. Kurcze narobiłam się tych testów już życiu, mam paniczny strach przed ciążą, i niby po 7 dniach można już robić...eh....

test można zrobić po 6dniach od zapłodnienia, które ma miejsce, gdy dojdzie do zagnieżdżenie, które też trwa minimum 5dni czyli w sumie najwcześniej po 11dniach. Test wiarygodny jest około dwa tyg po stosunku, w terminie @. Poza tym wejdź na wątek ciąża urojona, to coś dla Ciebie

Gość czy czy czy
Minia pewnie masz rację, wątek dla mnie:-(.poczekam do jutra bo to raczej moja wyobraźnia.

Gość czy czy czy
Krawienia dalej brak, wczoraj miałam objawy, ale już dziś wszystko wróciło do normy. A badanie bt HCG można już wykonać?

Dziewczyno a co mam powiedzieć od początku brania Yazu brałam antybiotyki czyli przez 2 tyg po skończeniu antybiotyków dwa dni po ich kochałam się z chłopakiem i skończył we mnie. Biore pierwsze opakowanie Yazu okres mam dostać za tydzień... I czy dostane ? Też się boje a wy mieliście prezerwatywę

Gość czy czy czy
Kurcze, masakra z tymi tabletkami, nie ma tak łatewo na wszystko trzeba zwracać uwagę. Szkoda, że u mnie Nouva Ring się nie przyjął, a byłam z niego super zadowolona. Niby prezerwatywa, ale....

Gość czy czy czy
Był topik - lipantyll a tabletki. 3 lekarzy wiedziało, że biotre lipantyl(lek obnizajacy poziom cholesterolu, któty jest podwyższony przez niedoczynność tarczycy). Na ulotkach obydwu leków nie było nic napisane o interakcji. Aż zobaczyłam w necie, że nie można przyjmować obydwu leków. Lipantyl zmienia gospodarkę tłuszczową. Więc pewnie obniża działanie yaz. Jak dzwoniłam do lekarza to mi powiedził, żę tylko trzeba zmienić godziny przyjmowania tabletek. coś nie wydaje mi się.

Gość czy czy czy
Tabletki biore o 20 a lipantyl przed snem ok 23 - 24 wiec nie ma 4h:-). Nic to , mam nadzieje, że się nic nie stało. Pecha trzeba byłoby mieć jak nie wiem. Poza tym, tego dnia nie brałam lelku na cholesterol. Uh....życiue:-)

Gość czy czy czy
Masakra, dalej nic:-(. ratunku....