Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorkalalala

żonaty kolega a chyba zauroczony inną- to możliwe jest?

Polecane posty

Gość obserwatorkalalala

Mam kolege na studiach co sie ożenił jakiś czas temu i jest tam pewna laska - bardzo ładna , zawsze super ubrana i generalnie no taka zwracająca uwagę tyleże ona chyba jest sama nie znam jej dobrze więc na 100% nie wiem ale podejrzewam że jest singielką i mam wrażenie jak obserwuję tgo mojego żonatego kumpla że ona mu się podoba, to spojrzenie i to jak z nią rozmwia i ogólnie różne takie- on ma żonę i nii się zastanawiam czy to jest możliwe że podoba mu się tamta?? Jak to z wami facetami jest do cholery że macie jedno a gonicie za innym- masakra:O

Gość obserwatorkalalala
up podnosze bo ciekawa jestem jak to z wami jest facetami- wkurza mnie coś takiego źże ma się jedną to zamiast się nią cieszyć to nagle się inne podobają- on sie niedawno ożenił i teraz co?? Nagle mu sie podoba inna??

Gość obserwatorkalalala
no i fajnie widze total olew :O

Gość obserwatorkalalala
no niby tak ale jak tak czasem go i ta koleżanke obserwuję to wiesz niby normalna gadka ale jest między nimi coś...sama nie wiem hjak to określić- jego spojrzenie, to jak do niej mówi- nie tak jak do mnie tylko jak ją widzi to zaraz banan na twarzy i ogólnie a w domu żona niedawno poślubiona ....masakra chyba nie wyjde za mąż