Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neoheutes

co się stanie jak pofarbuje włosy dwa razy pod rząd?

Polecane posty

Gość neoheutes

miałam ciemny braz, chciałam urzyc farby blad , myslałam ze wyjdzie mi taki jasny braz z refleksem bladu, no ale kolor blad chwycił tylko przy skórze wokół przedziałka a dalsze włosy wogóle. chce cos z tym zrobić, pofarbowac inna farba, co kolwiek . jak jeszcze raz farbne w tym samym dniu. bardzo to wpłynie na moje włosy niszczycielsko? mam czekac z tym drugim fabrbowaniem?

Gość też ją piję
wyłysiejesz, stracisz dwa razy więcej czasu, dwa razy wiecej wody...

Gość neoheutes
nie no prawda jest że farba niszczy włosy , słyszałam że niktórzy czekają dwa tygodnie co najmniej by sie pofarbowac jeszcze raz. ja mam słabe włosy wiec sie martwie ze jak je dwa razy potraktuje farba pod rzad hmm to moze byc bardzo zle

Gość ja odczekałam 2 tyg
a i tak farba mi sie szybko zmyła a niby to była trwała farba,może ci sie nie utrzymać na włosach chodzi o to ze sie wypłuka

Gość gość
Wiem, ze temat jest stary, ale pewnie kilka osob przyszlo tutaj z tym samym pytaniem. Ja w ciagu miesiaca dwa razy farbowalam na czarno, zaczely mi potwornie wypadac, zaczely byc wysokoporowate, lamliwe i byly strasznie zniszczone. Lepiej juz poczekac nawet do dwoch miesiecy.