Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patatek

Farbowanie wlosow

Polecane posty

Witam! Mam pytanie odnosnie farbowania wlosow. Otoz rozjasnilam dzis wlosy na blond (naturalne mam ciemny braz, ale wczesniej byly juz farbowane) i efekt wyszedl niejednolity :( odrosty przyjely sie super i mam wlasnie taki odcien blondu, jaki chcialam... ale reszta wlosow ma chyba wszelkie mozliwe odcienie, co wyglada bardzo niekorzystnie :( chcialabym dlatego nalozyc dzis jeszcze jedna farbe na nie, abym mogla sie w poniedzialek pokazac w pracy, ale nie znalazlam nigdzie informacji o tym, ile musze odczekac do nastepnej koloryzacji! :( moze wiecie? szukalam i na ulotce producenta, i na google... i nic :( a nie ukrywam, ze sprawa wazna!

no powinnas odczekać na pewno wiecej niz tydzien cos mi sie wydaje ale jak masz krytyczna sytuacje to zrób to ale potem mnóstwo odzywek i środków pielęgnacyjnych do włosów bo bedzie siano...

Gość wrzuc na luz_
wydaje mi się, że od razu

Gość .....ot..co......
wlosy rozjasnia sie tylko i wylacznie u fryzjera bo inaczej wychodza takie cuda jak tobie:O

tak, ale mieszkam poza granicami kraju (w Szwecji) i tutaj farbowanie u fryzjera kosztuje 1/4 pensji :/