Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 myniaaaaaaaaaa

stara , gruba i brzydka p 40

Polecane posty

Go艣膰 myniaaaaaaaaaa

Witam, mam takie do艂a , 偶e hej . Jestem 43 - latk膮 . Niestety , zauwa偶y艂am , 偶e po uko艅czeniu 40 lat cos zacz臋艂o si臋 za mn膮 dzia膰. Sk贸ra powiodcza艂a, przyby艂o mi kilkana艣cie kilogram贸w kt贸rych nie potrafi臋 zrzuci膰 , na dodatek twarz wygl膮da jak u starej baby .... dopada mnie niech臋膰 do samej siebie. Nie mog臋 na siebie patrze膰. Chodzi艂am jaki艣 czas temu na aerobik , ale to by艂 s艂omiany zapa艂 - nie podoba艂o mi si臋 i zrezygnowa艂am . Co robi膰 偶eby poczu膰 ch臋膰 偶ycia... ? Czy kt贸ras z Ws tak mia艂a i wysz艂a na prost膮 ???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 myniaaaaaaaaaa
:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielone listki s膮 super
mi艂o艣膰 czyni cuda a tak u mnie jest wlasnie majac 43 lata schudlam bez wysilku 10 kg sk贸ra calkiem ca艂kiem, ale twarz posiada zmarszczki mo偶e nie jakie艣 straszne, ale jak by艂am grubsza wygl膮dala lepiej ogolnie to mam dola, bo posypa艂 mi si臋 zwi膮zek, no ale trzeba si臋 z tym oswoic i zyc dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www.tnij.org/party2010
grunt to optymizm,niewazne czy s膮 zmarszczki i podkr膮偶one oczy:)

Udost臋pnij ten post

ja tam bym wola艂a ten optymizm i bez zmarszczek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myniaaaaaaaa
poprosz臋 o konkretne porady :(

Udost臋pnij ten post

a jakie te konkretne porady maj膮 by膰 je艣li masz depresj臋 - to do lekarza problemy z cera - do kosmetyczki, dermatologa problemy z lustrami- zbi膰 lustra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myniaaaaaaaaaaaaaaa
kurcze ale super rady - dzi臋ki Ci :) :) :) :) - gratuluj臋 pomys艂owo艣ci !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i u艣wiadom sobie
wreszcie raz na zawsze, 偶e od dzisiaj b臋dzie ju偶 tylko gorzej. A tak na serio, to we藕 si臋 stary babolcu za siebie. A nie u偶alasz si臋 do monitora i oczekujesz zbawczych porad. Rusz t艂uste dupsko na silowni臋, przesta艅 tyle 偶re膰, rzu膰 wreszcie fajki, 偶e o cotygodniowym opilstwie nie wspomn臋. Zainwestuj w SPA oraz znajd藕 sobie m艂odszego przydupasa, kt贸ry ci臋 zmusi do wysi艂ku i dbania o siebie. I wr贸膰 tu za 5 lat napisz jaki ci wspaniale poszlo a wtedy inne babolce b臋d膮 ci zazdro艣ci膰.

Udost臋pnij ten post