Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umberto35

umieram...

Polecane posty

Gość umberto35

Jestem facetem. Mam piękną narzeczoną, dobrze płatną pracę, jestem w życiu szczęśliwy. Kocham i jestem kochany. Czy aby na pewno? Kiedy jestem zdecydowany na ślub, planuję budowę domu i wspólnej przyszłości niespodziewanie pojawia się ona. Niepozorna kobieta, dziewczyna. Jednak ma w sobie to coś, co nie pozwala mi o niej zapomnieć. Całkowite przeciwieństwo mojej narzeczonej pod względem wizualnym jak i emocjonalnym. Jest kobietą, w której oprócz ciała ujrzałem też duszę. Ona pokazała mi co to tęsknota, namiętność, pożądanie. Seks z nią był najwyższą formą miłości. I nie mogę jej mieć. Zniknęła z mojego życia, gdy tylko dowiedziała się o mojej narzeczonej. Nie uśmiecha się do mnie, czuję od niej chłód i pogardę. Traktuje mnie jak obcego człowieka. A ja bez niej umieram. Rozstałem się z narzeczoną. Nie pracuję - jestem na zwolnieniu lekarskim. Moją karierę diabli wzięli. Leczę się na głęboką depresję.

Gość masz dwa cycki

Gość barbarellaa
zdrada pokarana natychmiast? jesteś wybrańcem :D

Gość Brunet piwne oczy lat 39
no to masz ta narzeczona czy sie rozstales?

Gość UWAGA PROWOKACKJA PRYSZCZATEGO
13-LATKA. po przeczytaniu 2 pierwszych zdan, juz widomo, ze dzieciak ma ferie i bredzi :O 🖐️

Gość depache15
lubię sie całować z nieznajomymi w kolejkach podmiejskich :classic_cool:

Gość depache15
tzn języczkiem wodzę po mosznie i wędzidełku :P baaardzo to lubię :classic_cool:

Gość depache15
a jak mi sie ktos podoba, to siegam mu do rozporka i ssę aż wytryśnie :classic_cool: skoro juz mam sie przyznawać, to powiem, ze robie niemal codziennie, bo bardzo lubię odświeżający smak spermy :P

Nie dziw się że poczułeś tylko chłód i pogardę.Dowiedziała się,że masz narzeczoną,więc poczuła się zwyczajnie wykorzystana.Teraz tylko od Ciebie zależy co będzie dalej.

Gość oto foty ladyeeees